ΝΕΑ

Ο Γιάννης Ντάγιος Προπονητής του ΗΡΑΚΛΗ

Το τμήμα μπάσκετ του HΡΑΚΛΗ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Προπονητή Γιάννη Ντάγιο για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 και του εύχεται κάθε επιτυχία και δύναμη.

 

 

Ο Γιάννης Ντάγιος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1980 και μετά το πέρασμα του ως παίκτης από τον Αχιλλέα Θερμαϊκού ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στην ακαδημία «Αστέρια» του Θόδωρου Ροδόπουλου απ’ το 2009. Διετέλεσε βοηθός προπονητή στον ΗΡΑΚΛΗ την περίοδο 2018-2019, οδήγησε την Ομάδα και ως πρώτος προπονητής εκείνη τη σεζόν και συνέχισε, μετά από ένα πέρασμα στον Αριστοτέλη Φλώρινας, και πάλι ως τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας του ΗΡΑΚΛΗ και προπονητής της Εφηβικής ομάδας, όπου κατέκτησε την 3η θέση στο πρωτάθλημα.

 

Ο Coach του ΗΡΑΚΛΗ τονίζει σχετικά με τη νέα προσπάθεια: «Όλοι γνωρίζουν πόσο μεγάλη Ομάδα είναι ο ΗΡΑΚΛΗΣ και πως όταν σε καλεί, παραμένει πάντα μια μεγάλη πρόκληση για όλους. Θα δουλέψουμε σκληρά, χωρίς πολλά λόγια, ο χρόνος είναι εναντίον μας, οι συνθήκες δύσκολες, αλλά με τη βοήθεια του κόσμου εμείς θα τα δώσουμε όλα μέσα στο γήπεδο και θα επιδιώξουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Καλούμε τους φιλάθλους μας να στηρίξουν την προσπάθεια και να είναι βέβαιοι πως όποιος φορέσει τη φανέλα μας θα τη «ματώνει» σε κάθε αγώνα».  

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 

ΑΜΥΝΤΑΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ 58-64

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

(29η Αγωνιστική) 

ΗΡΑΚΛΗΣ

-

               ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

            16:00, 30/3

 

 

 

 

Επίσημοι Χορηγοί & Συνεργάτες

line

  • 002-condito.jpg
  • 4all.jpg
  • 007-digas.jpg
  • 009-molinari.jpg
  • eurokatharistik.jpg

Επίσημοι Χορηγοί & Υποστηρικτές του Πρωταθλήματος

line