ΝΕΑ

Ανακοίνωση του Τμήματος Μπάσκετ

Μετά από συμφωνία με τον ιδιοκτήτη και μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ, κ.Θεόδωρο Ριζούλη, και παρά τα προβλήματα που υπήρχαν μέχρι τελευταία στιγμή, η Ομάδα μας κατάφερε τελικά να δηλώσει συμμετοχή κανονικά στο πρωτάθλημα της Elite League ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ και να δημιουργήσει ένα αξιόμαχο σύνολο που με τη βοήθεια του κόσμου του παλεύει παντού.

Καταλυτικό και καθοριστικό ρόλο στην όλη προσπάθεια αποτέλεσε η συνδρομή και βοήθεια της οικογένειας Παπαδόπουλου, χωρίς την οποία δε θα ήταν δυνατή η συμμετοχή της Ομάδας μας στο πρωτάθλημα.

Πολύ σπουδαία, επίσης, ήταν και είναι η βοήθεια του κ.Αντώνη Μπέινα που ως Πρόεδρος της Ομάδας συνετέλεσε να ξεπεραστούν ζητήματα ζωτικής σημασίας για την παρουσία της όπως πρέπει σε όλα τα επίπεδα.

Η οικογένεια Παπαδόπουλου, η οποία βοήθησε την Ομάδα και την προηγούμενη χρονιά, σκοπεύει μαζί με τον κ.Ριζούλη και φυσικά με τη στήριξη όλου του κόσμου του ΗΡΑΚΛΗ (η παρουσία του οποίου είναι ήδη συγκλονιστική και η συμμετοχή του απαραίτητη για την ευόδωση κάθε προσπάθειας), να πραγματοποιηθεί ο στόχος μας που δεν είναι άλλος από την επιστροφή στη «φυσική μας θέση», που είναι στην Basket League, όπου και δικαιωματικά ανήκει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΓΣΕ 74-82 

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 

ΨΥΧΙΚΟ

-

               ΗΡΑΚΛΗΣ

            17:00, 09/12

 

 

 

 

Επίσημοι Χορηγοί & Συνεργάτες

line

  • 002-condito.jpg
  • 4all.jpg
  • 007-digas.jpg
  • 009-molinari.jpg
  • eurokatharistik.jpg

Επίσημοι Χορηγοί & Υποστηρικτές του Πρωταθλήματος

line