ΝΕΑ

Ντάγιος: "Περάσαμε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα - Μπράβο στα παιδιά"

Η τοποθέτηση του Προπονητή μας Γιάννη Ντάγιου για τον αγώνα με τον Κόροιβο:

“Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για αυτήν τη νίκη, καθώς είχαμε μια εξαιρετικά δύσκολη εβδομάδα, μετά την ήττα από τον Πανιώνιο, με αρκετά προβλήματα τραυματισμών. Ο Λιάπης ήταν τραυματίας και τώρα πάλι βγήκε εκτός, ελπίζω όχι για μεγάλο διάστημα. Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετώπισε και ο Παπαρέγκας.

Πραγματοποιήσαμε τη χειρότερη φετινή εμφάνισή μας, έως τώρα, αλλά πήραμε τη νίκη και συνεχίζουμε. Έχουμε μπροστά μας δυόμισι εβδομάδες για να δουλέψουμε και να προετοιμαστούμε για τη συνέχεια.

Όσον αφορά στο θέμα των αλλαγών στην ομάδα, το μόνο το οποίο μπορώ να σχολιάσω με βεβαιότητα είναι η αποχώρηση του Γιάννη Τσορμπατζόγλου, τον οποίο ευχαριστούμε πολύ για τη βοήθεια, που μας προσέφερε. Από εκεί και πέρα, καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια και γίνεται πολλή δουλειά για την ενίσχυση του ρόστερ”.

Δελέγκος: "Το Ελληνικό Μπάσκετ θέλει δυνατό τον Ηρακλή"

Οι δηλώσεις του προπονητή του Κόροιβου Κώστα Δελέγκου, μετά το τέλος του αγώνα στο Ιβανώφειο:

“Είναι βέβαιο ότι δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το τελικό αποτέλεσμα. Ο Ηρακλής αγωνίστηκε χωρίς τον κόσμο του, όμως η ποιότητα των παικτών του κάλυψε αυτήν την απουσία.

Εμείς βρήκαμε τον Ηρακλή χωρίς τον έκτο παίκτη του, καθώς όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει το Ιβανώφειο με κόσμο, όμως δεν είχαμε σωστή αντιμετώπιση του αγώνα και σε αυτό φέρω και εγώ ευθύνες. Ιδίως στο πρώτο ημίχρονο, χειριστήκαμε εντελώς λάθος την αναμέτρηση.

Εύχομαι το καλύτερο για τον Ηρακλή, διότι είναι πάρα πολύ μεγάλη ομάδα και ο δυνατός Ηρακλής είναι σημαντικός για το Ελληνικό μπάσκετ”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 

 

 

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 

 ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

-

               ΗΡΑΚΛΗΣ

   17:00, 30/9 ή 1/10

 

 

 

 

Επίσημοι Χορηγοί & Συνεργάτες

line

  • 002-condito.jpg
  • 4all.jpg
  • 007-digas.jpg
  • 009-molinari.jpg
  • eurokatharistik.jpg

Επίσημοι Χορηγοί & Υποστηρικτές του Πρωταθλήματος

line