ΝΕΑ

Μπούτσκος: "Χάρη στον κόσμο μας παίζουμε για έναν ανώτερο σκοπό"

Mετά το τέλος της αναμέτρησης με την Καβάλα o Προπονητής της Ομάδας, Παντελής Μπούτσκος, τόνισε χαρακτηριστικά:

 

“Να συγχαρώ τους παίκτες της Καβάλας, οι οποίοι μπήκαν στον αγώνα με υψηλότερο κίνητρο από εμάς, κατί που δεν μπορώ να κάνω αποδεκτό για τη δική μας ομάδα.

 

Ωστόσο, να συγχαρώ και τους παίκτες μας, διότι καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια, ξοδεύουμε πολύ χρόνο στο βίντεο και στην ανάλυση των αγώνων, για να στοχεύσουμε σωστά σε άμυνα και επίθεση και να διορθώσουμε τα λάθη μας, ώστε να ανέβουμε επίπεδο. Έχω τεράστια υπομονή και κατανόηση για τα παιδιά, τα οποία άλλαξαν πολλούς προπονητές μέσα στην ίδια σεζόν και αυτό είναι ένα τίμημα, που πληρώνουμε, όμως όσο θα έχουμε την αφοσίωσή μας σε υψηλό βαθμό, θα ξεπερνάμε κάθε πρόβλημα.

 

Σε αυτόν τον αγώνα προστατεύσαμε τον αγωνιστικό χρόνο των Αμερικανών και μολονότι στο ημίχρονο το παιχνίδι δεν είχε “καθαρίσει”, είπα στα παιδιά ότι δεν πρόκειται να βάλω τους ξένους και ότι εσείς είστε αυτοί που θα κερδίσετε το ματς. Η εμπιστοσύνη διαδραματίζει τεράστιο ρόλο στην προσπάθειά μας.

 

Τώρα, έχουμε μεγάλη ανάγκη για πνευματική και σωματική ξεκούραση, με τους παίκτες μας να έχουν δώσει συνολικά 30 αγώνες, με αυτούς του κυπέλλου και να είναι πολύ επιβαρυμένοι σε μυαλό και κορμί. Θα πρέπει να επανέλθουμε με γεμάτες μπαταρίες και “πεινασμένοι” για την τελική ευθεία.

 

Να ευχηθώ ολόψυχα Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα στον κόσμο του Ηρακλή, που ήταν μαζί μας ακόμη και στη μακρινή Αμαλιάδα, ακόμη και στην Ολλανδία στη “φούσκα” του Ντεν Μπος, εν μέσω σκληρού lock down και μας συμπαρίσταται απίστευτα. Με αυτόν τον κόσμο στο πλευρό μας, αισθανόμαστε ότι αγωνιζόμαστε για έναν ανώτερο σκοπό”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 

 

 

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 

 ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

-

               ΗΡΑΚΛΗΣ

   17:00, 30/9 ή 1/10

 

 

 

 

Επίσημοι Χορηγοί & Συνεργάτες

line

  • 002-condito.jpg
  • 4all.jpg
  • 007-digas.jpg
  • 009-molinari.jpg
  • eurokatharistik.jpg

Επίσημοι Χορηγοί & Υποστηρικτές του Πρωταθλήματος

line