ΝΕΑ

"Χτίζουμε σχέση εμπιστοσύνης"

Μήνυμα σταθερότητας και διαρκούς προσπάθειας ώστε ο ΗΡΑΚΛΗΣ να βελτιώνεται σε όλα τα επίπεδα και να φτάσει και πάλι εκεί που, πραγματικά, ανήκει, αποτέλεσε η χθεσινή (11/1) εκδήλωση της ΚΑΕ που δεξιώθηκε τους υποστηρικτές/χορηγούς της σε μια λαμπρή βραδιά, με μηνύματα αισιοδοξίας και δεσμεύσεις για ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια και στήριξη.

«Θέλουμε μέρα με τη μέρα, αγώνα με τον αγώνα, βήμα – βήμα, να χτίσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τον κόσμο, με τη μπασκετική κοινότητα, με τους χορηγούς μας και με αυτούς που μπορούν να έρθουν κοντά μας και να μας υποστηρίξουν, να δείξουμε ότι βελτιωνόμαστε οργανωτικά, διοικητικά, αγωνιστικά, παντού. Είναι κάτι που εξ αρχής γνώριζα ότι είναι πολύ δύσκολο, αλλά ήθελα και θέλω να το κάνω καλά και να βοηθήσω αυτόν τον μεγάλο σύλλογο να σταθεί στα πόδια του και τον κόσμο του να είναι και πάλι περήφανος», τόνισε στον χαιρετισμό του ο «αμφιτρύων» της εκδήλωσης, επιχειρηματίας και νομικός, κ.Μπομπ Μάνσφιλντ, ο οποίος ηγείται ομάδας επενδυτών που ήδη στηρίζει σε όλα τα επίπεδα την ομάδα μας και οσονούπω αναμένεται, μέσω ΕΕΑ, να επισημοποιηθεί ως ο νέος ιδιοκτήτης της ΚΑΕ. 

«Ο ΗΡΑΚΛΗΣ για μένα είναι το 2ο καλύτερο πράγμα που συνέβη στη ζωή μου, το πρώτο ήταν η γέννηση του γιου μου», συνέχισε, και τόνισε πως «κάνουμε κάθε μέρα προσπάθεια να νιώθουν όλοι όσοι είναι στην ομάδα ασφάλεια, να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας. Η πρώτη μου παρουσία στο γήπεδο από κοντά ήταν κάτι το απίστευτο, βλέποντας αυτό τον κόσμο να είναι κοντά στην ομάδα κι ας μην είναι εκεί που πρέπει. Κάθε μέρα θα παλεύουμε για να τη φέρουμε, κι αυτό θα γίνει αν όλοι μαζί βαδίσουμε προς αυτή την κατεύθυνση». 

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Πρόεδρος του ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

 

, Εφραίμ Κυριζίδης, ο τεχνικός διευθυντής Λευτέρης Κακιούσης, ο προπονητής της Ομάδας, Θανάσης Γιαπλές και ο αρχηγός Ζήσης Σαρικόπουλος, ενώ παρουσιάστηκε ένα ρετρό βίντεο που προκάλεσε συγκίνηση καθώς και το χορηγικό πρόγραμμα της ΚΑΕ γι’ αυτή τη χρονιά, που δίνει πολλές δυνατότητες σε κάθε ενδιαφερόμενο να στηρίξει την προσπάθεια του ΗΡΑΚΛΗ. 

Παρόντες εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας του τόπου (Θ.Καράογλου, Δ.Γαλαμάτης, Γ.Δημαρέλος κ.α.), επιχειρηματίες αρωγοί της Ομάδας, το Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου και εκπρόσωποι ΜΜΕ, σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση, όπου για την επιτυχία της συνετέλεσαν και οι όμορφοι χώροι και το προσωπικό του ONOMA Hotel, το οποίο και ευχαριστεί η ΚΑΕ για τη συνεργασία.

Μπορεί να είναι εικόνα φωτισμός και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και αίθουσα σύνταξης

 

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κουστούμι

 

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, γένι και κουστούμι

 

Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα και άτομα που μελετούν

 

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, τηλεόραση και πίνακας

 

 

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, αίθουσα σύνταξης και κείμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ 75-70

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

 

ΗΡΑΚΛΗΣ

-

              -----

           -, -

 

 

   

 

 

 

Επίσημοι Χορηγοί & Συνεργάτες

line

  • 002-condito.jpg
  • 4all.jpg
  • 007-digas.jpg
  • 009-molinari.jpg
  • eurokatharistik.jpg

Επίσημοι Χορηγοί & Υποστηρικτές του Πρωταθλήματος

line