eshop 2 top

ΝΕΑ

Η συνέντευξη Τύπου της ΚΑΕ - Τι είπαν Δρακόπουλος-Κασιμάτης

drakopoulos100

 

Τη συμμετοχή του κόσμου του ΗΡΑΚΛΗ μέσω αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΚΑΕ στη νέα προσπάθεια της Ομάδας Μπάσκετ εξήγγειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Ομάδας, Θεόδωρος Δρακόπουλος. Ο κ. Δρακόπουλος μιλώντας στο πλαίσιο της παρουσίασης του βιβλίου "Η Ιστορία του Μπάσκετ του ΗΡΑΚΛΗ" από τον Αλέξανδρο Οικονομίδη στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης, υπό τον "Όμιλο 1899", τόνισε πως μέλημά του είναι να δημιουργηθεί μια ανταγωνιστή ομάδα με έμφαση στο Ελληνικό στοιχείο, ενώ κάλεσε τον φίλαθλο κόσμο της Ομάδας να στηρίξει την προσπάθεια μέσω αυτής της αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου. 

Είπε αναλυτικά ο κ.Δρακόπουλος: 

«Είναι μια πολύ σημαντική βραδιά για τον ΗΡΑΚΛΗ και είμαι συγκινημένος που βλέπω τα ινδάλματα μου. Μέτα από τρία χρόνια που είμαι στην ηγεσία του συλλόγου επιστρέφουμε εκεί που ανήκουμε. Είμαστε σε περίεργη φάση για το ελληνικό μπάσκετ ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός αντί να πάνε μπροστά το ελληνικό μπάσκετ το τραβάνε πίσω, ελπίζω να βρεθεί σύντομα άκρη.

Έχουμε δημιουργήσει την ΚΑΕ εδώ και δύο χρόνια και δεν χρωστάμε τίποτα και σε κανέναν. Είμαστε η καλύτερη ΚΑΕ αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, φοροτεχνικά και νομικά. Χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμη όμως για να γίνουμε έτσι όπως πρέπει, για παράδειγμα θέλουμε να βελτιώσουμε το τμήμα μάρκετινγκ μας. Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που δουλεύουν εθελοντικά, ή αμοίβονται συμβολικά με ελάχιστα ποσά, έχουμε πολύ καλά στελέχη, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε αρκετά πράγματα ακόμη.

Θέλουμε να έχουμε μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα κυρίως μέσα στο Ιβανώφειο. Ζω στην Αθήνα και συναντώ σε πολλές ψηλές θέσεις ανθρώπους που είναι ΗΡΑΚΛΗΣ. Είναι κάτι που δείχνει την ποιότητα των φιλάθλων μας.

Τα έργα στο Ιβανώφειο είναι σε καλή φάση και όταν αρχίσει το πρωτάθλημα ο κόσμος θα απολαμβάνει να βλέπει μπάσκετ. Πιστεύω ότι θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές στο μέλλον θα κάνουμε μια ομάδα που θα αξίζει το χειροκρότημα.

Θέλουμε να επενδύσουμε στα νέα παιδιά και εύχομαι να είμαι τυχερός και να έχω τους νέους Παπαδόπουλους και Διαμαντίδηδες. Επενδύουμε στα νέα παιδιά ένα σεβαστό ποσό και πιστεύω πως έρχονται ταλαντούχοι αθλητές που θα παίξουν μπάσκετ. Οι ομάδες πρέπει να έχουν δύο τρεις ξένους το πολύ, στην Α1 θέλουμε να έχουμε αθλητές από την Ακαδημία μας. Έχω αποφασίσει να κάνουμε μια αύξηση κεφαλαίου ώστε να μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι Ηρακληδείς, έστω και με μια μετοχή. Δεν με ενδιαφέρει να είμαι αιώνιος πρόεδρος, είμαι εργάτης του ΗΡΑΚΛΗ. Θα ήθελα σε πέντε χρόνια να βλέπω την ομάδα να λειτουργεί αυτόνομα.

Εγώ θα είμαι δίπλα στην ομάδα, έτσι κι αλλιώς, και θα στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις».

Ο Οικονομικός σύμβουλος της ΚΑΕ κ. Νίκος Κασιμάτης ανέλυσε το πλάνο για την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου, τονίζοντας πως θα υπάρχει πλήρης διαφάνεια σε κάθε κίνηση της εταιρίας, πως δεν υπάρχει ζήτημα κάλυψης ακόμη και της πλειοψηφίας των μετοχών από οποιονδήποτε, πως κάθε μετοχή θα τιμάται 30 ευρώ και πως είναι απαραίτητη η στήριξη του κόσμου της ομάδας στην προσπάθεια του κ.Δρακόπουλου για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της Α1 Κατηγορίας. 

Στη συνέχεια ακόλουθησε η παρουσίαση του βιβλίου "Η Ιστορία του Μπάσκετ του ΗΡΑΚΛΗ" με συγγραφέα τον Αλέξανδρο Οικονομίδη, με συγκινητικές αλλά και διδακτικές ιστορίες από τους κ.κ.Άγι Κυνηγόπουλο, Αριστείδη Μούμογλου, Κώστα Μπογατσιώτη, Γιάννη Τσουμή, Νίκο Χατζηβρέττα, Λάζαρο Παπαδόπουλο, που θυμήθηκαν παλιές ιστορίες και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό, ενώ συνεχάρησαν τον συγγραφέα και τον Όμιλο 1899 για τη σπουδαία αυτή πρωτοβουλία. Ο συγγραφέας ευχαρίστησε τον Όμιλο, τον ΓΣ και την ΚΑΕ Ηρακλής, αλλά και αρκετούς βετεράνους και παράγοντες της ομάδας για την συμπαράσταση τους στη συλλογή στοιχείων για το βιβλίο. 

Πρόκειται για έναν, πραγματικά, θησαυρό για όλους τους φίλους του Ελληνικού Μπάσκετ και φυσικά του ΗΡΑΚΛΗ, αφού καταγράφει σχεδόν όλους τους αγώνες του συλλόγου σε Ελλάδα και Ευρώπη από τη γέννησή του! 

 

Περισσότερα σε λίγο... 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 19/10/2019 
ΛΑΡΙΣΑ 74-87 ΗΡΑΚΛΗΣ
     
 
 
 ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 26/10/2019, 15:45
LOGO NEO KAE HRAKLHS 2017 00-00

  Πανιώνιος 

ΗΡΑΚΛΗΣ   ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 

eshop 1 side

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

eko logo 1


esake


03 xamogelo

Επίσημοι Χορηγοί & Συνεργάτες

line

 • 001-cap.jpg
 • 002-condito.jpg
 • 003-step.jpg
 • 004-bikos.jpg
 • 005-kiddo.jpg
 • 006-hell.jpg
 • 007-digas.jpg
 • 008-cosmos.jpg
 • 009-molinari.jpg
 • 010-meleto.jpg
 • 011-edathess.png
 • 012-xalbas.png
 • 013-nutrimedica.jpg
 • 014-REDLED.jpg

Επίσημοι Χορηγοί & Υποστηρικτές του Πρωταθλήματος

line

 • 000-EKO.jpg
 • 009-ydrogeios.jpg
 • 010-wat.jpg
 • 011-avance.jpg
 • 015spalding.jpg
 • 019ert.jpg

Ιστορία

LOGOOKΤο τμήμα καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ Ηρακλής έχει προσφέρει στον ελληνικό αθλητισμό και στον πολιτισμό με αθλητές που έχουν ξεκινήσει την επαγγελματική τους καριέρα από το γήπεδο του Ιβανωφείου το οποίο πήρε το όνομα από τον Γεώργιο Ιβάνωφ. Το τμήμα ανδρικής καλαθοσφαίρισης ιδρύθηκε επισήμως το 1924, αποτελώντας μάλιστα την πρώτη ομάδα που κατέκτησε ποτέ Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (1928)....

περισσότερα >>

Photo Gallery

Πρόσφατα Tweets

Ακολουθήστε μας