Ομάδα

Λειτουργώντας με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στο ιστορικό Σωματείο του οποίου κομμάτι είμαστε, στους αθλητές, στο προπονητικό μας team και φυσικά στον κόσμο μας, ξεκινάμε μια νέα χρονιά, μια νέα προσπάθεια, μια νέα διαδρομή το τελείωμα της οποίας ελπίζουμε να μας βρει ευτυχισμένους και πάνω από όλα, όλους μαζί.
 
Συνήθως στο ξεκίνημα κάθε τέτοιας προσπάθειας ζητούμε από τον κόσμο να βρίσκεται δίπλα μας όχι μόνο ηθικά αλλά και έμπρακτα με την παρουσία του στο γήπεδο και την αγορά εισιτηρίων διαρκείας.
 
Μετά τη περσινή χρονιά και το στενάχωρο τελείωμα της, φέτος λέμε λοιπόν να μην κάνουμε κάποιο τετριμμένο κάλεσμα.
Ο κόσμος του Ηρακλή δεν χρειάζεται εμάς να του θυμίσουμε πόσο σημαντική είναι η παρουσία του στο γήπεδο, αλλά και η οικονομική του στήριξη.
 
Η ομάδα είναι δική του και ξέρουμε ότι στα μάτια του φαντάζει ως η καλύτερη του κόσμου σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται.
Ξέρουμε πολύ καλά ότι το Ιβανώφειο θα είναι και φέτος πηγή δύναμης και ορμής για όλους μας.
 
Ευχαριστούμε λοιπόν, εκ προοιμίου, όσους έχουν σπεύσει ήδη, αλλά και όσους σπεύσουν τις επόμενες ημέρες να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας, η βοήθεια τους είναι περισσότερο από πολύτιμη.
 
Απευθυνόμαστε επίσης, σε όσους ακόμα δεν έχουν πειστεί να το πράξουν και δεσμευόμαστε απέναντι τους να κάνουμε το παν ώστε να αλλάξουν γνώμη, ώστε να παραμερίσουν τη πίκρα τους και να έρθουν και πάλι κοντά.
 
Ήρθε η μέρα που θα πορευτούμε όλοι μαζί πάνω στις αξίες στις οποίες θα πρέπει να βασίζεται η λειτουργία του συλλόγου μας.
 
Την συλλογικότητα
Την υπευθυνότητα
Τη δημιουργικότητα
 
Μόνο έτσι θα χτίσουμε το μέλλον της ομάδας μας!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ 75-70

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

 

ΗΡΑΚΛΗΣ

-

              -----

           -, -

 

 

   

 

 

 

Επίσημοι Χορηγοί & Συνεργάτες

line

  • 002-condito.jpg
  • 4all.jpg
  • 007-digas.jpg
  • 009-molinari.jpg
  • eurokatharistik.jpg

Επίσημοι Χορηγοί & Υποστηρικτές του Πρωταθλήματος

line