Στο πλευρό της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ η Novibet

 

Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει τη συνεργασία της με την εταιρεία Novibet, την οποία και καλωσορίζει για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Ποια είναι η Novibet (www.novibet.gr/stoixima)

Η Novibet μετρά πλέον έντεκα χρόνια δραστηριοποίησης στον κλάδο της διαδικτυακής ψυχαγωγίας και συγκεκριμένα του διαδικτυακού αθλητικού στοιχήματος και καζίνο, ενώ σημειώνει μια ολοένα εντεινόμενη παρουσία σε απαιτητικές αγορές, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ιταλία, κ.α..

Με προϊόντα και υπηρεσίες τελευταίας τεχνολογίας, που την κατατάσσουν μεταξύ των πιο αξιόλογων παρόχων ψυχαγωγίας και την ιδιόκτητη πολυβραβευμένη τεχνολογική πλατφόρμα και εφαρμογή κινητού, η Novibet καταγράφει ταχύτατη άνοδο στις προτιμήσεις των χρηστών GameTech υπηρεσιών, τόσο στην Ελλάδα όσο και στις υπόλοιπες αγορές που δραστηριοποιείται.

Οι υπηρεσίες ψυχαγωγίας της Novibet χαρακτηρίζονται από το φρέσκο και ανανεωτικό ύφος της εταιρείας, που δε συμβιβάζεται, δεν παγιώνεται, είναι ευπροσάρμοστη σε ειδικές προτιμήσεις, πελατοκεντρική, ενώ η προσφορά της βρίσκεται σε αλληλεπίδραση με τη ζήτηση ώστε να ανταποκρίνεται και να προβλέπει υφιστάμενες και επερχόμενες ανάγκες.

 

Viber Community

 

Η επίσημη κοινότητα της ΚΑΕ Ηρακλης στο Viber είναι εδώ! Γίνε μέλος της “Iraklis BC Community” στο Viber για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα της ομάδας μας 🔵⚪️💪

Γίνε μέλος εδώ: https://invite.viber.com/?g2=AQBexSGMQHOaSE24ijjxO3nzL81CRRSTn1c950crsGe2E0KpoZBgC%2Foo8vadqPCh

+ Προσκάλεσε και τους φίλους σου να γίνουν μέλη 🤜🤛 Let’s grow the Blue Community

Εισιτήρια διαρκείας ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 2021-2022


 

Εισιτήρια διαρκείας ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 2021-2022

 

 Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Έπειτα από περίπου ενάμιση χρόνο αναγκαστικής απουσίας του κόσμου από τα γήπεδα, λόγω των πρωτόγνωρων συνθηκών, το Ιβανώφειο θα αποκτήσει και πάλι ζωή. Η πανδημία στέρησε από την ομάδα μας, τον έκτο της παίκτη, ήρθε η ώρα, όμως, να συναντηθούμε ξανά και σας θέλουμε όλους δίπλα μας, σ’ αυτό το νέο ξεκίνημα.


Με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας, οι κάτοχοι εξασφαλίζουν την είσοδό τους σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας, στη
Basket League (κανονική περίοδος και playoffs). Για τα παιχνίδια του FIBA Europe Cup, θα πρέπει πρώτα να γίνουν γνωστές οι αποφάσεις της διοργανώτριας αρχής, σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής όλων των φάσεων της διοργάνωσης και θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.    

 


Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2021-2022 είναι οι εξής:
   

 


Θύρα 1
 (μικρό πέταλο επί της Αγίου Δημητρίου): 150 ευρώ   

 


Θύρα 2
 ("μικρή" κερκίδα, με κράτηση θέσης): 200 ευρώ   

 


Θύρα 4-5
 (παραπλεύρως των "επισήμων", στην κεντρική κερκίδα, με κράτηση θέσης, άσπρα καθίσματα): 200 ευρώ   

 


Θύρες 6-7
 (μεγάλο πέταλο, είσοδος από το πάρκινγκ): 100 ευρώ   

 

 

Θύρα V.I.P. (κεντρικά καθίσματα, κράτηση θέσης): 300 ευρώ   

 


Καθίσματα
V.I.P. (16 θέσεις): 500 ευρώ   

 


Court Side Seats (VIP πολυθρόνα μέσα στο παρκέ): 1.000 ευρώ   

 

  

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ   

 

Κατηγορία Εισιτηρίου

Ανανέωση

Νέος Κάτοχος

Άνεργοι - Φοιτητές

Θύρα 1 (μικρό πέταλο επί της Αγίου Δημητρίου)

105 ευρώ

150 ευρώ

135 ευρώ

Θύρα 2 ("μικρή" κερκίδα, με κράτηση θέσης)

140 ευρώ

200 ευρώ

180 ευρώ

Θύρα 4-5 (παραπλεύρως των "επισήμων", στην κεντρική κερκίδα, με κράτηση θέσης, άσπρα καθίσματα)

140 ευρώ

200 ευρώ

180 ευρώ

Θύρες 6-7 (μεγάλο πέταλο, είσοδος από το πάρκινγκ)

70 ευρώ

100 ευρώ

90 ευρώ

Θύρα V.I.P. (κεντρικά καθίσματα, κράτηση θέσης)

210 ευρώ

300 ευρώ

270 ευρώ

Καθίσματα V.I.P. (16 θέσεις)

350 ευρώ

500 ευρώ

450 ευρώ

Court Side Seats (VIP πολυθρόνα δίπλα στο παρκέ)

700 ευρώ

1.000 ευρώ

900 ευρώ

 

 

  
Εισιτήριο ανανέωσης.
 Όσοι αγόρασαν εισιτήριο διαρκείας πέρυσι, σε μια χρονιά, όπου δεν υπήρχαν φίλαθλοι στις κερκίδες, εξαιτίας της πανδημίας, θα έχουν έκπτωση 30%. 

 

  

 

Εισιτήριο Ανέργων-Φοιτητών: Οι άνεργοι και οι φοιτητές, με την προσκόμιση της ταυτότητας και του Α.Μ.Κ.Α., μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους, με έκπτωση 10%. Για την αγορά φοιτητικού εισιτηρίου, είναι απαραίτητη η προσκόμιση της φοιτητικής ταυτότητας ή η βεβαίωση σπουδών σε ισχύ. Για την αγορά εισιτηρίου ανέργων, απαιτείται η προσκόμιση βεβαίωσης ανεργίας σε ισχύ.   

 

 

 

Εισιτήριο Α.Μ.Ε.Α.: ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ, με προϋπόθεση την προσκόμιση πιστοποιητικού αναπηρίας.   

 


Οικογενειακά εισιτήρια:
 Οι γονείς, που επιθυμούν να ζήσουν την ατμόσφαιρα του Ιβανωφείου, μαζί με τα παιδιά τους, μπορούν να εκμεταλλευτούν τις ειδικές τιμές, που προσφέρονται, μέσα από το οικογενειακό πακέτο διαρκείας, το οποίο ισχύει ΜΟΝΟ για τη Θύρα 1.    

 


Ο κάθε γονέας μπορεί να προμηθευτεί το οικογενειακό εισιτήριο διαρκείας, στην τιμή των 150€. Η τιμή για το πρώτο παιδί είναι 100€ και για το δεύτερο 80€. Τα παιδιά δεν θα πρέπει να έχουν περάσει το 12ο έτος της ηλικίας τους. Για την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας αυτής της κατηγορίας, είναι απαραίτητη η προσκόμιση βεβαίωσης οικογενειακής κατάστασης, αστυνομικής ταυτότητας και Α.Μ.Κ.Α..   

 


Εισιτήριο Ακαδημιών.
 Θα ισχύσουν ειδικές τιμές για τους γονείς, που τα παιδιά τους μετέχουν στην Ακαδημία Μπάσκετ της ομάδας μας και στα αγωνιστικά τμήματα (παίδες, έφηβοι κλπ.).   

 

 

Εταιρικά: Υπάρχει η δυνατότητα αγοράς ειδικών θέσεων BOX (τρεις έως έξι Court Side Seats), έπειτα από επικοινωνία με το τμήμα Marketing της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ (mail: info@iraklis-bc.gr & iraklisbc@hotmail.com, τηλ.: 2310-219233). Τα BOX θα μπορούν να φιλοξενήσουν τρεις έως έξι φιλάθλους, προσφέρουν τη δυνατότητα σταθερής διαφημιστικής πινακίδας (μικρή πινακίδα ή αυτοκόλλητο μπροστά στο BOX) για όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας και το κόστος θα κυμαίνεται ανάλογα με τον αριθμό θέσεων.   

 


 ΠΡΟΝΟΜΙΑ   

 


* Εγγυημένη-ονομαστική θέση στο γήπεδο, πλην των Θυρών 1 και 6-7.
   

 


*
 Ειδικές τιμές και προνόμια στους επίσημους χορηγούς της ομάδας.   

 


*
 Συμμετοχή σε κληρώσεις - διαγωνισμούς, εντός κι εκτός του γηπέδου.   

 


*
 Προτεραιότητα στην ανανέωση της κάρτας, την επόμενη αγωνιστική περίοδο.   

 


ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ
   

 


Από αύριο, Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021 μέχρι και την έναρξη της φετινής
Basket League (2-3 Οκτωβρίου).    

 


ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ
   

 


Κλειστό γήπεδο ΗΡΑΚΛΗ (ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ, τηλ.: 2310-219233).
 

 

 

 

Ωράριο λειτουργίας  

 


Δευτέρα-Παρασκευή:
 10:00-19:30   

 

 

Σάββατο: 10:00-14:00 

 


(Πίσω είσοδος παραπλεύρως, από τους Χορτατζήδες, πρόσβαση από το πάρκινγκ).   

 

 

Σύντομα θα ανακοινωθούν κι άλλοι χώροι διάθεσης, όπως και ο τρόπος αγοράς, μέσω ηλεκτρονικού συστήματος.    

 


ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
   

 


Μετρητά
   

 


Κατάθεση σε λογαριασμό της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ στην
 ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (ΙΒΑΝ: GR6001102120000021200492128). Οι φίλαθλοι που θα επιλέξουν την κατάθεση, θα πρέπει να στέλνουν με mail (info@iraklis-bc.gr & iraklisbc@hotmail.com) το καταθετήριο, να δηλώνουν τη Θύρα προτίμησης και να επικοινωνούν με το 2310-219233 για παραλαβή της απόδειξης και κατόπιν της Κάρτας.   

 


Δεν είναι εφικτή η αγορά εισιτηρίου με προκαταβολή.
   

 


Δεν είναι εφικτή η αγορά εισιτηρίου με δύο τρόπους πληρωμής (παράδειγμα: μετρητά και πιστωτική κάρτα).
   

 


Νέο εισιτήριο-Παραλαβή.
 Για την αγορά νέου εισιτηρίου διαρκείας, είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Μ.Κ.Α., όταν είναι έτοιμο το καρτελάκι. Σε πρώτη φάση, η ΚΑΕ παρέχει απόδειξη πληρωμής και εγκαίρως θα καλέσει όλους τους κατόχους να παραλάβουν την Κάρτα τους, που θα εμπίπτει στις επιταγές του Αθλητικού Νόμου (ονομαστικό εισιτήριο, barcode κτλ.).   

 


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ   

 


Κάθε ενδιαφερόμενος, μπορεί να επικοινωνεί με τα γραφεία της ΚΑΕ
HΡΑΚΛΗΣ (Ιβανώφειο Γυμναστήριο, Αγίου Δημητρίου 159Β), email: info@iraklis-bc.gr & iraklisbc@hotmail.com, τηλ: 2310-219233.    

 

   

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ   

 

 

Σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα και την Κοινή Υπουργική Απόφαση, που έχει δημοσιευτεί στο Φ.Ε.Κ., τα γήπεδα πρέπει να έχουν πληρότητα 80%, συν 5% που αφορά στα παιδιά. Η είσοδος στο γήπεδο θα επιτρέπεται σε όσους έχουν:    

 

 

Πιστοποιητικό εμβολιασμού COVID-19 ή πιστοποιητικό νόσησης COVID-19 τους τελευταίους έξι μήνες.   

 

 

Οι ανήλικοι εισέρχονται στο γήπεδο με πιστοποιητικό διαγνωστικού ελέγχου PCR ή rapid test.   

 

 

Η ταυτοπροσωπία και ο σχετικός έλεγχος θα γίνεται κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο.   

 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ  

 

 

Σε περίπτωση που υπάρξει νεότερη ανακοίνωση από την Πολιτεία και τις αρμόδιες Υγειονομικές Αρχές, με την οποία θα διαφοροποιηθεί οτιδήποτε, θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση. 

 

 

Ο Κώστας Μέξας τόνισε ότι ο διπλός στόχος, που είχε ο ΗΡΑΚΛΗΣ στον αγώνα με τη Mornar Bar επιτεύχθηκε σε μεγάλο βαθμό κι έστρεψε την προσοχή του στην πολύ σημαντική αναμέτρηση με τον Ιωνικό 

 

Ο προπονητής των "κυανόλευκων" δήλωσε: "Ήταν για μας ένα παιχνίδι με διπλό σκοπό. Αφενός δεν θέλαμε τα παιδιά να τελειώσουν την προσπάθεια, χωρίς νίκη την προσπάθεια στον όμιλο, παρότι δεν υπήρχε κίνητρο για μας, σε σχέση με τον αντίπαλο και αφετέρου να κάνουμε, το πιο σημαντικό για μένα, κάποια βήματα μπροστά, σε κάποια κομμάτια και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά, νοοτροπίας, διάθεσης, ομαδικού πνεύματος. Νομίζω τα παιδιά πήραν ένα καλό βαθμό σήμερα, σε σχέση με το σημείο, που ήμασταν. Ακόμη και οι τελευταίες φάσεις, που βάλαμε καλάθι, έγιναν από καλές δημιουργίες, με έξτρα πάσα, με κοψίματα. Μπήκαν καλάθια, μέσα από τη λειτουργία της ομάδας, που για μας είναι σημαντικό. Με βάση αυτά, που έχουμε στο μυαλό μας, είμαστε μακριά ακόμη. Πρέπει να πατήσουμε σε αυτά τα πράγματα, δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Δεν πιστεύω στο ηρωικό μπάσκετ γενικότερα, αλλά στη συνεργασία. Χρειάζεται το ομαδικό ταλέντο, είναι δεδομένο. Κάθε ομάδα χρειάζεται να έχει παιδιά, που σε κρίσιμες στιγμές να βγαίνουν μπροστά και να παίρνουν πρωτοβουλίες. Η μεγάλη εικόνα πρέπει να είναι η συνεργασία.

Θα προσπαθήσουμε από αύριο (18/11) να συγκεντρωθούμε απόλυτα στο παιχνίδι της Κυριακής (21/11). Είναι για μας πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα (σ.σ. Ιωνικός), η οποία έχει ένα ιδιαίτερο στυλ παιχνιδιού. Έχει ένα παιδί, που παίρνει πάρα πολλές κατοχές, αλλά έχει πάρα πολύ ταλέντο (German). Δεν είναι εύκολα αντιμετωπίσιμος. Μια ομάδα, η οποία θεωρώ θέλει πολύ μεγάλη προσοχή.

Η απουσία του κόσμου είναι μεγάλο μειονέκτημα για εμάς. Ελπίζω να είναι η τελευταία φορά, στα επόμενα ματς να είναι το Ιβανώφειο γεμάτο. Είδατε ακόμη και σήμερα (17/11), στο τέλος, ο κόσμος ξεσηκώθηκε και αμέσως και οι δικοί μας παίκτες λειτούργησαν διαφορετικά και οι αντίπαλοι λίγο τα έχασαν. Πρέπει να υπάρξει αυτή η συνεργασία, ομάδας-κόσμου, είναι σημαντική όταν υπάρχει και η ομάδα είναι διαφορετική. Θα παλέψουμε να το φτιάξουμε αυτό το κομμάτι.Έχουμε πολλά πράγματα να δουλέψουμε, η αλήθεια είναι αυτή. Και λεπτομέρειες και βασικά πράγματα. Τα παιδιά δείχνουν μια καλή ανταπόκριση. Ελπίζω να συνεχίσουν έτσι για να μπορέσουμε να πετύχουμε όλοι μαζί το στόχο, που έχει αυτή τη στιγμή η ομάδα".   

Για το αν επηρεάζουν οι ήττες που έρχονται στο τέλος, ανέφερε: "Αυτό είναι δεδομένο ότι επηρεάζει. Κι αν είναι μαζεμένες μ’ αυτόν τον τρόπο, επηρεάζουν την ψυχολογία της ομάδας. Δεν είναι να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Όσο δυνατοί χαρακτήρες κι αν είναι οι παίκτες, είναι δεδομένο ότι είναι άνθρωποι. Δεν μπορεί να μην επηρεαστούν. Ελπίζουμε η σημερινή νίκη να αλλάξει λίγο την ψυχολογία μας και να ερχόμαστε στο γήπεδο ακόμη πιο χαρούμενοι".  

Σε ό,τι αφορά την ενίσχυση της ομάδας, υπογράμμισε: "Η ενίσχυση της ομάδας είναι ένα κομμάτι, το οποίο το σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά. Αυτό θέλω να δώσω να καταλάβουν όλοι είναι ότι πραγματικά ψάχνουμε να βρούμε αυτή τη στιγμή τους καλύτερους δυνατούς παίκτες, που μπορούν να έρθουν στον Ηρακλή, γιατί δεν θέλουν, δυστυχώς, όλοι να έρθουν στην ομάδα. Αυτή είναι μια πραγματικότητα, που πρέπει να την αντιμετωπίσουμε και να την αποδεχθούμε αυτή τη στιγμή. Δεν θέλω και θα προσπαθήσω με κάποιον τρόπο να μην φέρουμε μέτριο παίκτη. Αν γίνει αλλαγή, να γίνει για κάτι καλύτερο και όχι για κάτι πιθανόν παρόμοιο ή χειρότερο. Απλά για να πούμε ότι κάναμε μια αλλαγή. Θα το παλέψουμε, θα προσπαθήσουμε να βρούμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές στην αγορά, με βάση τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας και την αγορά, που είναι φτωχή αυτή τη στιγμή, ειδικά στις θέσεις, που ψάχνουμε εμείς παίκτες. Θα το δούμε. Μέχρι την Κυριακή, δεν πρόκειται να γίνει κάτι. Θα ήταν εξωπραγματικό".    

Σχετικά με τις φήμες ότι ο Reggie Lynch έχει πρόταση από ιταλική ομάδα, σημείωσε: "Έχει μια πρόταση. Θα γίνουν, προφανώς, συζητήσεις. Θα παίξει την Κυριακή σίγουρα, δεν το συζητάμε αυτό. Το έχει πει και ο παίκτης και μετά στη διακοπή θα δούμε. Αν το παιδί εξακολουθεί να θέλει να φύγει. Με το ζόρι δεν μπορούμε να κρατήσουμε κανέναν και ειδικά στην κατάσταση, που είναι ο ΗΡΑΚΛΗΣ, πρέπει όσο είναι εδώ πέρα να είναι ψυχή τε και σώματι, να παλεύουν κάθε μέρα στην προπόνηση και σε κάθε ματς να βάζουν το κορμί τους και την καρδιά τους, ακολουθώντας το τακτικό πλάνο για να πετύχει η ομάδα τον στόχο της". 

Σκορδίλης: “Θέλαμε να κλείσουμε με νίκη στην Ευρώπη, να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε με Ιωνικό”

Ο Γάης Σκορδίλης αναφέρθηκε στην επιθυμία όλων να ολοκληρώσουν νικηφόρα τη φετινή ευρωπαϊκή πορεία του ΗΡΑΚΛΗ, ενώ μίλησε και για την κρισιμότητα της κυριακάτικης εντός έδρας αναμέτρησης με τον Ιωνικό.

Ο έμπειρος σέντερ ξεκίνησε την τοποθέτησή του, λέγοντας: "Ήταν το τελευταίο μας ευρωπαϊκό παιχνίδι. νομίζω ότι κανείς δεν ήθελε να τελειώσουμε, χωρίς νίκη. Με την έλευση του καινούργιου προπονητή στην ουσία, τα δύο τελευταία ευρωπαϊκά παιχνίδια τα χρησιμοποιήσαμε για να δουλέψουμε κάποια πράγματα, που θέλουμε να εφαρμόσουμε στο πρωτάθλημα, γιατί έχουμε δύσκολο έργο. Δεν έχω να πω πολλά για τον σημερινό (17/11) αγώνα. Θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι, να παίξουμε σοβαρά και να πάρουμε το αποτέλεσμα, που θέλουμε την Κυριακή (21/11)". 

Σε ερώτηση για την αναμέτρηση, κεκλεισμένων των θυρών με τον Ιωνικό, υποστήριξε: "Θα είναι η πρώτη φορά, που θα ζήσουμε κάτι τέτοιο φέτος. Δεν θα πρέπει να το αφήσουμε να μας επηρεάσει, γιατί έχουμε συνηθίσει να παίζουμε μπροστά στο κοινό μας. Ο Ιωνικός έχει γενικά καλό ρόστερ, με καλούς Έλληνες παίκτες και  με βασικό σκόρερ και κύριο επιθετικό όπλο τον German. Σίγουρα πρέπει να επικεντρωθούμε σ’ αυτόν και να του κόψουμε το ρυθμό, να τον περιορίσουμε για να έχουμε περισσότερες ελπίδες για το ματς".

Ερωτηθείς αν η βαθμολογική θέση, που έχει ο ΗΡΑΚΛΗΣ τον αδικεί, εξαιτίας του γεγονότος ότι έχασε παιχνίδια στο τέλος, απάντησε: "Μπάσκετ είναι. Αυτά συμβαίνουν. Ας ελπίσουμε ότι όπως ήταν η τύχη με το μέρος μας σήμερα (17/11) να είναι και στη συνέχεια, γιατί όταν το παιχνίδι φτάνει στη μία κατοχή, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Δυστυχώς μέχρι τώρα δεν μας έχει ευνοήσει, δεν ήταν με το μέρος μας. Δεν θέλω να πω ότι μας αδικεί η θέση, έπρεπε να κοιτάξουμε στην αρχή περισσότερες λεπτομέρειες για να πάρουμε κάποιες νίκες παραπάνω. Είναι νωρίς ακόμη, δεν νομίζω ότι έχει χαθεί τίποτα. Έχουμε δρόμο για να το διορθώσουμε". 

Επίσημοι Χορηγοί & Συνεργάτες

line

 • 000-klimalko.jpg
 • 002-condito.jpg
 • 003-step.jpg
 • 4all.jpg
 • 005-kiddo.jpg
 • 006-hell.jpg
 • 007-digas.jpg
 • 008-cosmos.jpg
 • 009-molinari.jpg
 • 011-edathess.png
 • 013-nutrimedica.jpg
 • 999-havi.jpg
 • athlos.jpg
 • beneli.jpg
 • eurokatharistik.jpg
 • novibet.jpg
 • pharmagenesis.jpg

Επίσημοι Χορηγοί & Υποστηρικτές του Πρωταθλήματος

line

 • 000-stoiximan.jpg
 • 001-EKO.jpg
 • 009-ydrogeios.jpg
 • 010-wat.jpg
 • 011-avance.jpg
 • 015spalding.jpg
 • 019ert.jpg

Ιστορία

Το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ Ηρακλής έχει προσφέρει στον ελληνικό αθλητισμό και στον πολιτισμό με αθλητές που έχουν ξεκινήσει την επαγγελματική τους καριέρα από το γήπεδο του Ιβανωφείου το οποίο πήρε το όνομα από τον Γεώργιο Ιβάνωφ. Το τμήμα ανδρικής καλαθοσφαίρισης ιδρύθηκε επισήμως το 1921, αποτελώντας μάλιστα την πρώτη ομάδα που κατέκτησε ποτέ Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (1928)....

περισσότερα >>

Photo Gallery

Πρόσφατα Tweets

Ακολουθήστε μας