Στο πλευρό της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ η Novibet

 

Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει τη συνεργασία της με την εταιρεία Novibet, την οποία και καλωσορίζει για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Ποια είναι η Novibet (www.novibet.gr/stoixima)

Η Novibet μετρά πλέον έντεκα χρόνια δραστηριοποίησης στον κλάδο της διαδικτυακής ψυχαγωγίας και συγκεκριμένα του διαδικτυακού αθλητικού στοιχήματος και καζίνο, ενώ σημειώνει μια ολοένα εντεινόμενη παρουσία σε απαιτητικές αγορές, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ιταλία, κ.α..

Με προϊόντα και υπηρεσίες τελευταίας τεχνολογίας, που την κατατάσσουν μεταξύ των πιο αξιόλογων παρόχων ψυχαγωγίας και την ιδιόκτητη πολυβραβευμένη τεχνολογική πλατφόρμα και εφαρμογή κινητού, η Novibet καταγράφει ταχύτατη άνοδο στις προτιμήσεις των χρηστών GameTech υπηρεσιών, τόσο στην Ελλάδα όσο και στις υπόλοιπες αγορές που δραστηριοποιείται.

Οι υπηρεσίες ψυχαγωγίας της Novibet χαρακτηρίζονται από το φρέσκο και ανανεωτικό ύφος της εταιρείας, που δε συμβιβάζεται, δεν παγιώνεται, είναι ευπροσάρμοστη σε ειδικές προτιμήσεις, πελατοκεντρική, ενώ η προσφορά της βρίσκεται σε αλληλεπίδραση με τη ζήτηση ώστε να ανταποκρίνεται και να προβλέπει υφιστάμενες και επερχόμενες ανάγκες.

 

Viber Community

 

Η επίσημη κοινότητα της ΚΑΕ Ηρακλης στο Viber είναι εδώ! Γίνε μέλος της “Iraklis BC Community” στο Viber για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα της ομάδας μας 🔵⚪️💪

Γίνε μέλος εδώ: https://invite.viber.com/?g2=AQBexSGMQHOaSE24ijjxO3nzL81CRRSTn1c950crsGe2E0KpoZBgC%2Foo8vadqPCh

+ Προσκάλεσε και τους φίλους σου να γίνουν μέλη 🤜🤛 Let’s grow the Blue Community

Εισιτήρια διαρκείας ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 2021-2022


 

Εισιτήρια διαρκείας ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 2021-2022

 

 Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Έπειτα από περίπου ενάμιση χρόνο αναγκαστικής απουσίας του κόσμου από τα γήπεδα, λόγω των πρωτόγνωρων συνθηκών, το Ιβανώφειο θα αποκτήσει και πάλι ζωή. Η πανδημία στέρησε από την ομάδα μας, τον έκτο της παίκτη, ήρθε η ώρα, όμως, να συναντηθούμε ξανά και σας θέλουμε όλους δίπλα μας, σ’ αυτό το νέο ξεκίνημα.


Με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας, οι κάτοχοι εξασφαλίζουν την είσοδό τους σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας, στη
Basket League (κανονική περίοδος και playoffs). Για τα παιχνίδια του FIBA Europe Cup, θα πρέπει πρώτα να γίνουν γνωστές οι αποφάσεις της διοργανώτριας αρχής, σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής όλων των φάσεων της διοργάνωσης και θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.    

 


Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2021-2022 είναι οι εξής:
   

 


Θύρα 1
 (μικρό πέταλο επί της Αγίου Δημητρίου): 150 ευρώ   

 


Θύρα 2
 ("μικρή" κερκίδα, με κράτηση θέσης): 200 ευρώ   

 


Θύρα 4-5
 (παραπλεύρως των "επισήμων", στην κεντρική κερκίδα, με κράτηση θέσης, άσπρα καθίσματα): 200 ευρώ   

 


Θύρες 6-7
 (μεγάλο πέταλο, είσοδος από το πάρκινγκ): 100 ευρώ   

 

 

Θύρα V.I.P. (κεντρικά καθίσματα, κράτηση θέσης): 300 ευρώ   

 


Καθίσματα
V.I.P. (16 θέσεις): 500 ευρώ   

 


Court Side Seats (VIP πολυθρόνα μέσα στο παρκέ): 1.000 ευρώ   

 

  

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ   

 

Κατηγορία Εισιτηρίου

Ανανέωση

Νέος Κάτοχος

Άνεργοι - Φοιτητές

Θύρα 1 (μικρό πέταλο επί της Αγίου Δημητρίου)

105 ευρώ

150 ευρώ

135 ευρώ

Θύρα 2 ("μικρή" κερκίδα, με κράτηση θέσης)

140 ευρώ

200 ευρώ

180 ευρώ

Θύρα 4-5 (παραπλεύρως των "επισήμων", στην κεντρική κερκίδα, με κράτηση θέσης, άσπρα καθίσματα)

140 ευρώ

200 ευρώ

180 ευρώ

Θύρες 6-7 (μεγάλο πέταλο, είσοδος από το πάρκινγκ)

70 ευρώ

100 ευρώ

90 ευρώ

Θύρα V.I.P. (κεντρικά καθίσματα, κράτηση θέσης)

210 ευρώ

300 ευρώ

270 ευρώ

Καθίσματα V.I.P. (16 θέσεις)

350 ευρώ

500 ευρώ

450 ευρώ

Court Side Seats (VIP πολυθρόνα δίπλα στο παρκέ)

700 ευρώ

1.000 ευρώ

900 ευρώ

 

 

  
Εισιτήριο ανανέωσης.
 Όσοι αγόρασαν εισιτήριο διαρκείας πέρυσι, σε μια χρονιά, όπου δεν υπήρχαν φίλαθλοι στις κερκίδες, εξαιτίας της πανδημίας, θα έχουν έκπτωση 30%. 

 

  

 

Εισιτήριο Ανέργων-Φοιτητών: Οι άνεργοι και οι φοιτητές, με την προσκόμιση της ταυτότητας και του Α.Μ.Κ.Α., μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους, με έκπτωση 10%. Για την αγορά φοιτητικού εισιτηρίου, είναι απαραίτητη η προσκόμιση της φοιτητικής ταυτότητας ή η βεβαίωση σπουδών σε ισχύ. Για την αγορά εισιτηρίου ανέργων, απαιτείται η προσκόμιση βεβαίωσης ανεργίας σε ισχύ.   

 

 

 

Εισιτήριο Α.Μ.Ε.Α.: ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ, με προϋπόθεση την προσκόμιση πιστοποιητικού αναπηρίας.   

 


Οικογενειακά εισιτήρια:
 Οι γονείς, που επιθυμούν να ζήσουν την ατμόσφαιρα του Ιβανωφείου, μαζί με τα παιδιά τους, μπορούν να εκμεταλλευτούν τις ειδικές τιμές, που προσφέρονται, μέσα από το οικογενειακό πακέτο διαρκείας, το οποίο ισχύει ΜΟΝΟ για τη Θύρα 1.    

 


Ο κάθε γονέας μπορεί να προμηθευτεί το οικογενειακό εισιτήριο διαρκείας, στην τιμή των 150€. Η τιμή για το πρώτο παιδί είναι 100€ και για το δεύτερο 80€. Τα παιδιά δεν θα πρέπει να έχουν περάσει το 12ο έτος της ηλικίας τους. Για την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας αυτής της κατηγορίας, είναι απαραίτητη η προσκόμιση βεβαίωσης οικογενειακής κατάστασης, αστυνομικής ταυτότητας και Α.Μ.Κ.Α..   

 


Εισιτήριο Ακαδημιών.
 Θα ισχύσουν ειδικές τιμές για τους γονείς, που τα παιδιά τους μετέχουν στην Ακαδημία Μπάσκετ της ομάδας μας και στα αγωνιστικά τμήματα (παίδες, έφηβοι κλπ.).   

 

 

Εταιρικά: Υπάρχει η δυνατότητα αγοράς ειδικών θέσεων BOX (τρεις έως έξι Court Side Seats), έπειτα από επικοινωνία με το τμήμα Marketing της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ (mail: info@iraklis-bc.gr & iraklisbc@hotmail.com, τηλ.: 2310-219233). Τα BOX θα μπορούν να φιλοξενήσουν τρεις έως έξι φιλάθλους, προσφέρουν τη δυνατότητα σταθερής διαφημιστικής πινακίδας (μικρή πινακίδα ή αυτοκόλλητο μπροστά στο BOX) για όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας και το κόστος θα κυμαίνεται ανάλογα με τον αριθμό θέσεων.   

 


 ΠΡΟΝΟΜΙΑ   

 


* Εγγυημένη-ονομαστική θέση στο γήπεδο, πλην των Θυρών 1 και 6-7.
   

 


*
 Ειδικές τιμές και προνόμια στους επίσημους χορηγούς της ομάδας.   

 


*
 Συμμετοχή σε κληρώσεις - διαγωνισμούς, εντός κι εκτός του γηπέδου.   

 


*
 Προτεραιότητα στην ανανέωση της κάρτας, την επόμενη αγωνιστική περίοδο.   

 


ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ
   

 


Από αύριο, Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021 μέχρι και την έναρξη της φετινής
Basket League (2-3 Οκτωβρίου).    

 


ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ
   

 


Κλειστό γήπεδο ΗΡΑΚΛΗ (ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ, τηλ.: 2310-219233).
 

 

 

 

Ωράριο λειτουργίας  

 


Δευτέρα-Παρασκευή:
 10:00-19:30   

 

 

Σάββατο: 10:00-14:00 

 


(Πίσω είσοδος παραπλεύρως, από τους Χορτατζήδες, πρόσβαση από το πάρκινγκ).   

 

 

Σύντομα θα ανακοινωθούν κι άλλοι χώροι διάθεσης, όπως και ο τρόπος αγοράς, μέσω ηλεκτρονικού συστήματος.    

 


ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
   

 


Μετρητά
   

 


Κατάθεση σε λογαριασμό της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ στην
 ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (ΙΒΑΝ: GR6001102120000021200492128). Οι φίλαθλοι που θα επιλέξουν την κατάθεση, θα πρέπει να στέλνουν με mail (info@iraklis-bc.gr & iraklisbc@hotmail.com) το καταθετήριο, να δηλώνουν τη Θύρα προτίμησης και να επικοινωνούν με το 2310-219233 για παραλαβή της απόδειξης και κατόπιν της Κάρτας.   

 


Δεν είναι εφικτή η αγορά εισιτηρίου με προκαταβολή.
   

 


Δεν είναι εφικτή η αγορά εισιτηρίου με δύο τρόπους πληρωμής (παράδειγμα: μετρητά και πιστωτική κάρτα).
   

 


Νέο εισιτήριο-Παραλαβή.
 Για την αγορά νέου εισιτηρίου διαρκείας, είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Μ.Κ.Α., όταν είναι έτοιμο το καρτελάκι. Σε πρώτη φάση, η ΚΑΕ παρέχει απόδειξη πληρωμής και εγκαίρως θα καλέσει όλους τους κατόχους να παραλάβουν την Κάρτα τους, που θα εμπίπτει στις επιταγές του Αθλητικού Νόμου (ονομαστικό εισιτήριο, barcode κτλ.).   

 


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ   

 


Κάθε ενδιαφερόμενος, μπορεί να επικοινωνεί με τα γραφεία της ΚΑΕ
HΡΑΚΛΗΣ (Ιβανώφειο Γυμναστήριο, Αγίου Δημητρίου 159Β), email: info@iraklis-bc.gr & iraklisbc@hotmail.com, τηλ: 2310-219233.    

 

   

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ   

 

 

Σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα και την Κοινή Υπουργική Απόφαση, που έχει δημοσιευτεί στο Φ.Ε.Κ., τα γήπεδα πρέπει να έχουν πληρότητα 80%, συν 5% που αφορά στα παιδιά. Η είσοδος στο γήπεδο θα επιτρέπεται σε όσους έχουν:    

 

 

Πιστοποιητικό εμβολιασμού COVID-19 ή πιστοποιητικό νόσησης COVID-19 τους τελευταίους έξι μήνες.   

 

 

Οι ανήλικοι εισέρχονται στο γήπεδο με πιστοποιητικό διαγνωστικού ελέγχου PCR ή rapid test.   

 

 

Η ταυτοπροσωπία και ο σχετικός έλεγχος θα γίνεται κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο.   

 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ  

 

 

Σε περίπτωση που υπάρξει νεότερη ανακοίνωση από την Πολιτεία και τις αρμόδιες Υγειονομικές Αρχές, με την οποία θα διαφοροποιηθεί οτιδήποτε, θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση. 

 

 

Ο Κώστας Μέξας τόνισε πως η έλλειψη διάρκειας στη συγκέντρωση έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα με τον Προμηθέα, αλλά και ότι η διαιτησία δεν σεβάστηκε τον ΗΡΑΚΛΗ όσο έπρεπε. 

 

Ο προπονητής των "κυανόλευκων" δήλωσε αρχικά: "Ένα εξαρχής δύσκολο ματς, νομίζω έγινε δυσκολότερο, κατά τη διάρκεια του και γιατί άδειασε το γήπεδο, αλλά και γιατί εμείς δεν ήμασταν αυτοί, που έπρεπε. Ξέραμε ότι είναι δύσκολο να αντέξουμε επί 40 λεπτά σε υψηλή ένταση, γιατί όλο αυτό το διάστημα, μετά το Λαύριο, η προπόνησή μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε, λόγω των απουσιών, των παιδιών, που έφυγαν. Είχαμε και κάποια θέματα, με τις ασθένειες κι εμείς. Και δυστυχώς, δεν μπορέσαμε να μείνουμε σε υψηλό επίπεδο, όπως θα θέλαμε όλο αυτό το διάστημα, κι αυτό απέναντι σε μια ομάδα, που ήρθε πολύ έτοιμη, βγήκε στο γήπεδο. Υπάρχει μια διαφορά ποιότητας, σε αρκετά σημεία. Την ξέραμε, προσπαθήσαμε με τη ζώνη να βρούμε κάποιες λύσεις. Υπήρχαν στιγμές, που ήμασταν καλοί, αλλά η έλλειψη διάρκειας στη συγκέντρωση έπαιξε καθοριστικό ρόλο και στις δυο πλευρές. Και οι επιλογές μας στην επίθεση κάποιες φορές δεν ήταν καλές. Στην άμυνα χαθήκαμε αρκετές φορές εύκολα. Νομίζω το μάθημα, που πρέπει να πάρουμε σήμερα (16/01), είναι ότι αν θέλουμε να γίνουμε ανταγωνιστικοί, όπως πρέπει, ανεξαρτήτως κάποιων προβλημάτων, πρέπει ο τρόπος, που προσεγγίζουμε την καθημερινότητά μας, στην προπόνηση, να είναι διαφορετικός απ’ αυτόν, που ήταν το τελευταίο διάστημα. Πρέπει να αλλάξει το τσιπάκι, σε αυτό το θέμα λίγο.

 

Να καταφέρουμε να ενισχυθεί η ομάδα, είναι απαραίτητο. Είναι πολύ φανερό αυτή τη στιγμή ότι χρειαζόμαστε δυο παίκτες τουλάχιστον. Έναν για το τελείωμα του πρώτου γύρου κι έναν με την αλλαγή του γύρου. Να γίνουν δυο προσθήκες καλών παικτών. Να δουλέψουμε, να βρούμε καινούργιες σταθερές μέσα στον αγώνα, για να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο δεύτερο γύρο. Συγχαρητήρια στον Προμηθέα για τη νίκη του και την προσπάθειά του σήμερα (16/01). Καλή επιτυχία στην Ευρώπη και στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Κι εμείς ελπίζω να μπορέσουμε να βρούμε λύσεις στα θέματά μας σιγά-σιγά, να μπορέσουμε να ισορροπήσουμε".

 

Για το αν το ρεπό της μεθεπόμενης αγωνιστικής και η διακοπή στη συνέχεια δίνει τη δυνατότητα για ένα "ανακάτεμα" της τράπουλας, ενόψει δευτέρου γύρου, είπε: "Υπάρχει αυτό το δεδομένο κι αυτό είχαμε στο μυαλό μας όλο αυτό το διάστημα. Αυτόν τον στόχο έχουμε. Το θέμα είναι πόσο μπορεί να αλλάξει η ομάδα, πόσες αλλαγές μπορούμε να κάνουμε, γιατί ουσιαστικά έχουμε να κάνουμε μια αλλαγή στον πρώτο γύρο για να είμαστε με πέντε ξένους και στο δεύτερο γύρο, έχουμε μια προσθήκη και δυο αλλαγές. Αν θα κάνουμε κι άλλη αλλαγή-προσθήκη το συζητάμε κι αυτό, αλλά ας γίνουν ένα-ένα τα βήματα πρώτα για να προχωρήσουμε. Όλα μαζί είναι λίγο δύσκολο. Ο στόχος είναι να υπάρχει μέχρι το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό καινούργιος παίκτης και μετά τον Παναθηναϊκό να έρθει κι άλλος παίκτης για να δουλέψουμε και με τους δυο νέους παίκτες στη διακοπή. Να δούμε πως θα πάει και το πρωτάθλημα, με τις ημερομηνίες και με τα αναβληθέντα παιχνίδια του, γιατί είναι τελείωμα πρώτου γύρου και δεν ξέρω αν θα αρχίσει ο δεύτερος, αν δεν τελειώσει ο πρώτος". 

 

Για το πως αντιμετωπίζει τα προβλήματα στην καθημερινότητα, επεσήμανε: "Το -3 είναι ένα σημαντικό κομμάτι, που μας απασχολεί όλους. Θα έπρεπε να απασχολεί όλο το πρωτάθλημα. Είναι πολύ περίεργη η κατάσταση σε αυτό το θέμα. Η καθημερινότητα έχει τις δυσκολίες της, δεν θέλω να τις επαναλαμβάνουμε, γιατί κάποια στιγμή και μετά αποτελεί δικαιολογία για όλους. Με δικαιολογίες δεν γίνεται τίποτα. Έχει υποσχεθεί η διοίκηση ότι θα λυθούν τα περισσότερα από τα θέματα, λίαν συντόμως. Κάποιους παίκτες, που θέλαμε δεν μπορέσαμε να τους φέρουμε για συγκεκριμένους λόγους. Κάποιοι παίκτες δεν θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα, κάποιοι δεν θέλουν να έρθουν στον ΗΡΑΚΛΗ, γιατί ακούγονται διάφορα κι αυτό δυσκολεύει και τη δική μας προσπάθεια να φέρουμε καλούς παίκτες, οι οποίοι θα μπορέσουν να κάνουν μέχρι ένα σημείο τη διαφορά. Προσπαθούμε να βρούμε και παίκτες και λύσεις, με παιδιά, τα οποία είναι ποιοτικά και θέλουν να έρθουν στον ΗΡΑΚΛΗ και στην Ελλάδα γενικότερα. Θέλω να πιστεύω ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε νεότερα σε όλα τα επίπεδα, θετικά. Αυτό είναι που ελπίζουμε, γιατί όντως ο χρόνος περνάει και πρέπει κάποια στιγμή να δούμε ποιοι θα είμαστε οριστικά για να μπει και το νερό στο αυλάκι, όσον αφορά ρόλους, χημεία κτλ., στα οποία θα χρειαστεί να γίνει ξανά ανακάτεμα". 

 

Ερωτηθείς για την εμφάνιση του Dolezaj, απάντησε: "Ο Marek είναι ένα παιδί, με ταλέντο. Θα χρειαστεί λίγο χρόνο να προσαρμοστεί στα δεδομένα της Ελλάδας. Έρχεται από το κολέγιο και την ουκρανική λίγκα, που είναι λίγο διαφορετική η κατάσταση. Είναι μπασκετικός, καταλαβαίνει το παιχνίδι. Με δυο-τρεις προπονήσεις, που έκανε έπιασε αρκετά από τα πράγματα, που θέλαμε, αλλά αυτή τη στιγμή θα τον βοηθήσει η ομάδα, πρώτα απ’ όλα και οι συμπαίκτες του κι εμείς οι προπονητές για να μας βοηθήσει κι αυτός. Δεν είναι παιδί, το οποίο θα πάρει την μπάλα και θα βάλει 20 πόντους από μόνος του. Δεν έχει αυτή τη δυνατότητα και δεν τον πήραμε γι’ αυτόν τον λόγο. Το ξέραμε αυτό. Είναι ένα παιδί, που μέσα από τη λειτουργία της ομάδας, μπορεί να βοηθήσει και σήμερα (16/01) το έδειξε. Μπορεί να ήταν λίγο άστοχος, αλλά οι επιλογές του και ο τρόπος, που προσέγγισε το παιχνίδι ήταν σωστός. Κάθε μέρα θα είναι γι’ αυτόν ένα βήμα μπροστά, αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό. Πρέπει όλοι να κάνουμε ένα βήμα μπροστά".

 

Σε ερώτηση για την καθημερινότητα της ομάδας, ανέφερε: "Ο προπονητής οφείλει από τη στιγμή, που είναι στην ομάδα, να λειτουργεί σαν να είναι όλα πολύ καλά. Λειτουργώ με αυτόν τον τρόπο και με αυτόν τον τρόπο θα λειτουργώ όσο είμαι εδώ πέρα. Είναι πολύ ξεκάθαρο μέσα μου αυτό το πράγμα. Δεν συζητάω για κάτι άλλο".  

 

Κληθείς να σχολιάσει τη διαιτησία του σημερινού αγώνα, υποστήριξε: "Νομίζω δεν μας σεβάστηκε όσο έπρεπε να μας σεβαστεί. Και πριν τη διακοπή, και πριν την εκκένωση και πριν την τεχνική ποινή, που μου δόθηκε. Νομίζω άφησαν πολύ παραπάνω τις επαφές απ’ όσο έπρεπε και ο τρόπος, που σφύριζαν στις δυο πλευρές ήταν διαφορετικός. Δεν θέλω να παραμείνω παραπάνω σ’ αυτό το κομμάτι, γιατί θα κάνουμε κακό στον εαυτό μας. Ας δούμε τι κάναμε λάθος, ας παραδεχθούμε κάποια πράγματα, που έκανε σωστά ο Προμηθέας, με τον τρόπο, που προσέγγισε το παιχνίδι και ειδικά κάποιοι παίκτες του. Ας πάμε παρακάτω. Το να γκρινιάζω για τη διαιτησία, έχοντας χάσει με διαφορά 13 πόντων και με μέτρια εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο, δεν είναι σωστό, αλλά θα πω ότι δεν ήταν αυτή, που έπρεπε για ένα τέτοιο παιχνίδι. Με την ΑΕΚ η διαιτησία ήταν τρομερή, σήμερα (16/01) δεν είχε ίδια κριτήρια, όπως σ’ εκείνο το ματς. Σφύριζε με διαφορετικά κριτήρια στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Αυτή είναι η δική μου αίσθηση. Και στη φάση της τεχνικής ποινής, ήταν ένα πεντακάθαρο επιθετικό φάουλ του Hunt, μπροστά στον κ. Ζαχαρή, το οποίο έγινε τεχνική ποινή, γιατί διαμαρτυρήθηκα. Πρώτη φορά διαμαρτυρήθηκα στο παιχνίδι και έφαγα τεχνική ποινή. Από κει και πέρα, σε άλλα γήπεδα και αλλού γίνονται άλλα και άλλα…"              

 

Επίσημοι Χορηγοί & Συνεργάτες

line

 • 000-klimalko.jpg
 • 01-logo_theoni.jpg
 • 002-condito.jpg
 • 003-step.jpg
 • 4all.jpg
 • 005-kiddo.jpg
 • 006-hell.jpg
 • 007-digas.jpg
 • 008-cosmos.jpg
 • 009-molinari.jpg
 • 011-edathess.png
 • 013-nutrimedica.jpg
 • 999-havi.jpg
 • athlos.jpg
 • beneli.jpg
 • eurokatharistik.jpg
 • novibet.jpg
 • pharmagenesis.jpg

Επίσημοι Χορηγοί & Υποστηρικτές του Πρωταθλήματος

line

 • 000-stoiximan.jpg
 • 001-EKO.jpg
 • 009-ydrogeios.jpg
 • 010-wat.jpg
 • 011-avance.jpg
 • 015spalding.jpg
 • 019ert.jpg

Ιστορία

Το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ Ηρακλής έχει προσφέρει στον ελληνικό αθλητισμό και στον πολιτισμό με αθλητές που έχουν ξεκινήσει την επαγγελματική τους καριέρα από το γήπεδο του Ιβανωφείου το οποίο πήρε το όνομα από τον Γεώργιο Ιβάνωφ. Το τμήμα ανδρικής καλαθοσφαίρισης ιδρύθηκε επισήμως το 1921, αποτελώντας μάλιστα την πρώτη ομάδα που κατέκτησε ποτέ Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (1928)....

περισσότερα >>

Photo Gallery

Πρόσφατα Tweets

Ακολουθήστε μας