ΣΤΗΡΙΞΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!

 
Προμηθευτείτε την Wild Card σας για τη σεζόν 2024-2025 στον παρακάτω σύνδεσμο

 

Μήνυμα του κ.Bob Mansfield

«Στην οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ

Όταν ανέλαβα την Ομάδα τον Νοέμβριο γνώριζα ότι είχε τεράστια Ιστορία και πλατιά μάζα φιλάθλων.
Αυτό που έζησα από τον Νοέμβριο μέχρι σήμερα δεν είναι παρά εντυπωσιακό!
Σας δίνω όλη την «πίστωση» για την πίστη σας σε εμένα, στην Ομάδα και στο όραμά μας.
Μόνο χάρη στην 100% στήριξή σας μπορέσαμε να «ανατρέψουμε» υπέρ μας την κατάσταση σε αυτήν τη σεζόν.
Λέγοντας όλα αυτά δεν σημαίνει καν ότι έχουμε τελειώσει! Έχουμε μεγαλύτερη φιλοδοξία και είμαστε έτοιμοι να πάμε στο υψηλότερο επίπεδο, στη Basket League.
Ο Οργανισμός και ο κόσμος μας είναι έτοιμοι και δυνατοί!
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Ομοσπονδία για τη διοργάνωση του Final-4 και ιδιαιτέρως τους φιλάθλους μας για τη δημιουργία μιας εκπληκτικής ατμόσφαιρας από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα.

Χίλια χρόνια ΗΡΑΚΛΗΣ

Μπόμπ»

«To Our Iraklis Family,
When I took over Iraklis in November I knew it was a club with great history and a big fan base.
What I experienced since November to this day is nothing short of amazing. I give you all of the credit for believing in me and the team and our vision. Only because of your 100% support we were able to turn this season around.
Saying that we are not close to being done. We have bigger aspirations and we are ready to join the top again in Basket League. The organization and fan base is ready and strong.
I want to thank the Federation for the organization of the Final4 and our fans for bringing the most amazing atmosphere from Thessaloniki to Athens.

1000 Years Iraklis

Bob» 

Το Ε-Shop του ΗΡΑΚΛΗ είναι ΕΔΩ!

Ανακοινώνουμε με χαρά την έναρξη συνεργασίας με την εταιρία αθλητικού υλικού Crossover Basketball και τη λειτουργία από σήμερα, Δευτέρα 26/2, του «ηλεκτρονικού» καταστήματος μας (ESHOP) με ρούχα που ταιριάζουν σε κάθε φίλο της Ομάδας!
Το E-Shop θα «ανοίξει» στις 17:00 και σε πρώτο στάδιο θα περιλαμβάνει ρουχισμό αναψυχής και καθημερινότητας για κάθε φίλαθλο, άνδρα, γυναίκα και παιδί, με μοντέρνο σχεδιασμό και τα καλύτερα υλικά. Οι φίλοι εκτός Ελλάδας θα μπορούν να εξυπηρετηθούν από αύριο, Τρίτη (27/02), ενώ η προσπάθεια αυτή ξεκινά τώρα, μεσούσης της σεζόν, κατόπιν της μεγάλης επιθυμίας των φίλων της Ομάδας.
Σε λίγους μήνες το E-Shop θα είναι σε θέση να ανταποκριθεί στην κάλυψη κάθε ανάγκης σχετικά με ρουχισμό, αξεσουάρ γηπέδου και σπιτιού, παιχνιδιών, ειδών γραφείου κλπ.
Με την Crossover Basketball μας συνδέουν ήδη δεσμοί συνεργασίας και η φιλοσοφία μας προχωρά σε κοινούς δρόμους, με παραγωγή και διάθεση προϊόντων υψηλών προδιαγραφών για τους φιλάθλους μας και όλο το κοινό που αγαπά το μπάσκετ και τον ΗΡΑΚΛΗ.
Το E-Shop του ΗΡΑΚΛΗ θα το βρείτε σε αυτό το link
 
 

Λειτουργώντας με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στο ιστορικό Σωματείο του οποίου κομμάτι είμαστε, στους αθλητές, στο προπονητικό μας team και φυσικά στον κόσμο μας, ξεκινάμε μια νέα χρονιά, μια νέα προσπάθεια, μια νέα διαδρομή το τελείωμα της οποίας ελπίζουμε να μας βρει ευτυχισμένους και πάνω από όλα, όλους μαζί.
 
Συνήθως στο ξεκίνημα κάθε τέτοιας προσπάθειας ζητούμε από τον κόσμο να βρίσκεται δίπλα μας όχι μόνο ηθικά αλλά και έμπρακτα με την παρουσία του στο γήπεδο και την αγορά εισιτηρίων διαρκείας.
 
Μετά τη περσινή χρονιά και το στενάχωρο τελείωμα της, φέτος λέμε λοιπόν να μην κάνουμε κάποιο τετριμμένο κάλεσμα.
Ο κόσμος του Ηρακλή δεν χρειάζεται εμάς να του θυμίσουμε πόσο σημαντική είναι η παρουσία του στο γήπεδο, αλλά και η οικονομική του στήριξη.
 
Η ομάδα είναι δική του και ξέρουμε ότι στα μάτια του φαντάζει ως η καλύτερη του κόσμου σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται.
Ξέρουμε πολύ καλά ότι το Ιβανώφειο θα είναι και φέτος πηγή δύναμης και ορμής για όλους μας.
 
Ευχαριστούμε λοιπόν, εκ προοιμίου, όσους έχουν σπεύσει ήδη, αλλά και όσους σπεύσουν τις επόμενες ημέρες να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας, η βοήθεια τους είναι περισσότερο από πολύτιμη.
 
Απευθυνόμαστε επίσης, σε όσους ακόμα δεν έχουν πειστεί να το πράξουν και δεσμευόμαστε απέναντι τους να κάνουμε το παν ώστε να αλλάξουν γνώμη, ώστε να παραμερίσουν τη πίκρα τους και να έρθουν και πάλι κοντά.
 
Ήρθε η μέρα που θα πορευτούμε όλοι μαζί πάνω στις αξίες στις οποίες θα πρέπει να βασίζεται η λειτουργία του συλλόγου μας.
 
Την συλλογικότητα
Την υπευθυνότητα
Τη δημιουργικότητα
 
Μόνο έτσι θα χτίσουμε το μέλλον της ομάδας μας!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ 75-70

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

 

ΗΡΑΚΛΗΣ

-

              -----

           -, -

 

 

   

 

 

 

Επίσημοι Χορηγοί & Συνεργάτες

line

  • 002-condito.jpg
  • 4all.jpg
  • 007-digas.jpg
  • 009-molinari.jpg
  • eurokatharistik.jpg

Επίσημοι Χορηγοί & Υποστηρικτές του Πρωταθλήματος

line