ΣΤΗΡΙΞΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!

 
Προμηθευτείτε την Wild Card σας για τη σεζόν 2024-2025 στον παρακάτω σύνδεσμο

 

Μήνυμα του κ.Bob Mansfield

«Στην οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ

Όταν ανέλαβα την Ομάδα τον Νοέμβριο γνώριζα ότι είχε τεράστια Ιστορία και πλατιά μάζα φιλάθλων.
Αυτό που έζησα από τον Νοέμβριο μέχρι σήμερα δεν είναι παρά εντυπωσιακό!
Σας δίνω όλη την «πίστωση» για την πίστη σας σε εμένα, στην Ομάδα και στο όραμά μας.
Μόνο χάρη στην 100% στήριξή σας μπορέσαμε να «ανατρέψουμε» υπέρ μας την κατάσταση σε αυτήν τη σεζόν.
Λέγοντας όλα αυτά δεν σημαίνει καν ότι έχουμε τελειώσει! Έχουμε μεγαλύτερη φιλοδοξία και είμαστε έτοιμοι να πάμε στο υψηλότερο επίπεδο, στη Basket League.
Ο Οργανισμός και ο κόσμος μας είναι έτοιμοι και δυνατοί!
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Ομοσπονδία για τη διοργάνωση του Final-4 και ιδιαιτέρως τους φιλάθλους μας για τη δημιουργία μιας εκπληκτικής ατμόσφαιρας από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα.

Χίλια χρόνια ΗΡΑΚΛΗΣ

Μπόμπ»

«To Our Iraklis Family,
When I took over Iraklis in November I knew it was a club with great history and a big fan base.
What I experienced since November to this day is nothing short of amazing. I give you all of the credit for believing in me and the team and our vision. Only because of your 100% support we were able to turn this season around.
Saying that we are not close to being done. We have bigger aspirations and we are ready to join the top again in Basket League. The organization and fan base is ready and strong.
I want to thank the Federation for the organization of the Final4 and our fans for bringing the most amazing atmosphere from Thessaloniki to Athens.

1000 Years Iraklis

Bob» 

Το Ε-Shop του ΗΡΑΚΛΗ είναι ΕΔΩ!

Ανακοινώνουμε με χαρά την έναρξη συνεργασίας με την εταιρία αθλητικού υλικού Crossover Basketball και τη λειτουργία από σήμερα, Δευτέρα 26/2, του «ηλεκτρονικού» καταστήματος μας (ESHOP) με ρούχα που ταιριάζουν σε κάθε φίλο της Ομάδας!
Το E-Shop θα «ανοίξει» στις 17:00 και σε πρώτο στάδιο θα περιλαμβάνει ρουχισμό αναψυχής και καθημερινότητας για κάθε φίλαθλο, άνδρα, γυναίκα και παιδί, με μοντέρνο σχεδιασμό και τα καλύτερα υλικά. Οι φίλοι εκτός Ελλάδας θα μπορούν να εξυπηρετηθούν από αύριο, Τρίτη (27/02), ενώ η προσπάθεια αυτή ξεκινά τώρα, μεσούσης της σεζόν, κατόπιν της μεγάλης επιθυμίας των φίλων της Ομάδας.
Σε λίγους μήνες το E-Shop θα είναι σε θέση να ανταποκριθεί στην κάλυψη κάθε ανάγκης σχετικά με ρουχισμό, αξεσουάρ γηπέδου και σπιτιού, παιχνιδιών, ειδών γραφείου κλπ.
Με την Crossover Basketball μας συνδέουν ήδη δεσμοί συνεργασίας και η φιλοσοφία μας προχωρά σε κοινούς δρόμους, με παραγωγή και διάθεση προϊόντων υψηλών προδιαγραφών για τους φιλάθλους μας και όλο το κοινό που αγαπά το μπάσκετ και τον ΗΡΑΚΛΗ.
Το E-Shop του ΗΡΑΚΛΗ θα το βρείτε σε αυτό το link
 
 

Ενισχύοντας την εξωστρέφεια και αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά πως είναι ένας αθλητικός οργανισμός με απήχηση στο εξωτερικό, ο ΗΡΑΚΛΗΣ υποδέχθηκε εντός της εβδομάδας ομάδα σπουδαστών αθλητικού μάρκετινγκ από τον Καναδά, τη Νέα Υόρκη και το Μίτσιγκαν των ΗΠΑ.

Από την πρώτη ημέρα παρουσίας τους στη Θεσσαλονίκη είχαν στενή συνεργασία με τον υπεύθυνο Μάρκετινγκ της ΚΑΕ, Νίκο Γραμμένο, αλλά και τον General Manager, Ζήση Σαρικόπουλο, για θέματα της αγοράς, τη διοργάνωση εκδηλώσεων και τη διαχείριση αθλητικής επαγγελματικής ομάδας. 

Έγιναν συγκρίσεις μεταξύ όσων ισχύουν σε αρκετές χώρες, κατεγράφησαν οι ιδιαιτερότητες των Βαλκανικών χωρών και μέσα από την όλη διαδικασία οι σπουδαστές θα καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις και ιδέες που θα μπορούν να εφαρμοστούν στην Ομάδα μας. 

Κατεγράφησαν δεδομένα σχετικά με τους εξωαγωνιστικούς παράγοντες που επηρεάζουν το μάρκετινγκ και πως μπορεί η Ομάδα να μειώσει τις συνέπειες, αλλά και ο συναισθηματισμός του Έλληνα φιλάθλου και των Βαλκανίων γενικότερα σε σχέση με τους φιλάθλους του ΝΒΑ. 

Οι σπουδαστές ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου, σε Κατσάνειο και Ιβανώφειο, συναντήθηκαν με διοικητικά στελέχη, έπαιξαν το αγαπημένο τους άθλημα, το γνωστό στην Αμερική LaCross, ενώ είχαν εποικοδομητική συνάντηση για αρκετή ώρα με τον GM της ΚΑΕ, Ζήση Σαρικόπουλο σχετικά με θέματα διαχείρισης μιας ομάδας μπάσκετ και ενός αθλητικού οργανισμού γενικότερα, όπως και με το τι συμβαίνει «πίσω από τις κάμερες» ώστε να μπορεί να λειτουργήσει ομαλά ένας τέτοιος μεγάλος «ζωντανός» αθλητικός οργανισμός. 

Στα φωτογραφικά στιγμιότυπα διακρίνονται οι σπουδαστές/σπουδάστριες με τον υπεύθυνο μάρκετινγκ Νίκο Γραμμένο και τον GM Ζήση Σαρικόπουλο.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ 75-70

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

 

ΗΡΑΚΛΗΣ

-

              -----

           -, -

 

 

   

 

 

 

Επίσημοι Χορηγοί & Συνεργάτες

line

  • 002-condito.jpg
  • 4all.jpg
  • 007-digas.jpg
  • 009-molinari.jpg
  • eurokatharistik.jpg

Επίσημοι Χορηγοί & Υποστηρικτές του Πρωταθλήματος

line