Συνέντευξη Τύπου ΚΑΕ - Παρουσίαση Βιβλίου ΗΡΑΚΛΗ

2145393 1

Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΣ 2017, κ. Θεόδωρος Δρακόπουλος, θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη 20 Ιουνίου και ώρα 19:00, για τη νέα χρονιά και τις προοπτικές ανάπτυξης, στο αμφιθέατρο του Ολυμπιακού Μουσείου Θεσσαλονίκης. 

 

Η συνέντευξη Τύπου θα γίνει στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσίασης του βιβλίου "Η Ιστορία του Μπάσκετ του ΗΡΑΚΛΗ" που θα γίνει την ίδια μέρα και ώρα, στον ίδιο χώρο, με διοργανωτή τον "Όμιλο 1899" και στην οποία η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΣ 2017 με χαρά θα συμμετάσχει. 

 

Πρόκειται για μια εξαιρετική εκδοτική προσπάθεια η οποία βασίζεται στην πολυετή και ενδελεχή έρευνα του κ. Αλέξανδρου Οικονομίδη και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, πλούσια στατιστικά στοιχεία αλλά και σπάνιο φωτογραφικό υλικό.

 

Στη συνέντευξη Τύπου ο κ.Δρακόπουλος θα κάνει έναν απολογισμό της χρονιάς και παράλληλα θα αναλύσει το πλάνο για τη νέα χρονιά, που συνοδεύεται με την επιστροφή της Ομάδας στην Basket League. 

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, , τα οποία χαμογελούν

Άρχισε η διάθεση των Εισιτηρίων Διαρκείας για την Α1!

61067330 10219994620434511 5234376866697052160 n

 

Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει ότι από την Παρασκευή 31 Μαΐου 2019 ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της Ομάδας Μπάσκετ για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Μετά την επίτευξη της ανόδου στην Α1 Κατηγορία σε μια γεμάτη συγκινήσεις αγωνιστικά σεζόν, όπου η Ομάδα μας κέρδισε το χειροκρότημα και τον σεβασμό και πάλι όλης της Μπάσκετικής και φίλαθλης Ελλάδας, σας θέλουμε κοντά μας για να έχουμε την πορεία που αρμόζει στον Σύλλογο μας στο Πρωτάθλημα και στο Κύπελλο.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας παραμένουν στα ίδια χαμηλά επίπεδα, με την περσινή σεζόν, παρά το ότι η Ομάδα βρίσκεται πλέον σε μια κατηγορία όπου οι υποχρεώσεις είναι πολύ μεγαλύτερες. Ξεκινούν από τα 100€, με μειωμένες τιμές για ανέργους, φοιτητές, γονείς μελών της Ακαδημίας μας, και οικογενειακά εισιτήρια, θεσμός που θα συνοδευθεί από τη λειτουργία Οικογενειακής Κερκίδας.

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ παραμένει Οικογένεια και για τον λόγο αυτό, δίνουμε τη δυνατότητα σε όλους τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2018-2019, να αποκτήσουν το νέο εισιτήριο διαρκείας τους με έκπτωση 20%, δηλαδή σε τιμή 80 ευρώ για παράδειγμα στους κατόχους των Καρτών 100 ευρώ.

Με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, οι κάτοχοι εξασφαλίζουν είσοδο σε όλους τους εντός έδρας αγώνες μας στη Basket League (κανονική περίοδος και playoffs μέχρι την ημιτελική φάση) και στους δύο πρώτους γύρους του Κυπέλλου Ελλάδας.

Όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν έκπτωση 15% για αγορές από την μπουτίκ της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ που θα λειτουργήσει στο Ιβανώφειο, καθώς και ειδικά προνόμια σε προϊόντα και υπηρεσίες από τους χορηγούς της Ομάδας, που θα ανακοινωθούν σύντομα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι κάτοχοι των νέων ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ εφοδιάζονται τώρα με απόδειξη πληρωμής από την ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ και θα παραλάβουν το αριθμημένο καρτελάκι τους, με barcode και στοιχεία, σε σύντομο χρονικό διάστημα. 

 

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2019-2020 είναι:

 

Θύρες 6-7 (μεγάλο πέταλο, είσοδος από το πάρκινγκ): 100 ευρώ

Θύρα 1 (μικρό πέταλο επί της Αγίου Δημητρίου): 150 ευρώ

Θύρα 2 ("μικρή" κερκίδα, με κράτηση θέσεως): 200 ευρώ

Θύρα 4-5 (παραπλεύρως των "επισήμων", στην κεντρική κερκίδα, με κράτηση θέσεως, άσπρα καθισματα): 200 ευρώ

Θύρα VIP (κεντρικά καθίσματα, κράτηση θέσεως): 300 ευρώ

Καθίσματα VIP (16 θέσεις, κράτηση θέσεως, νερό ή αναψυκτικό ή καφές, είσοδος στο VIP Lounge, match programme σε κάθε αγώνα): 500 ευρώ

Court Side Box Seats (θέση μέσα στο γήπεδο για 4 ατομα, σε διακεκριμένο σημείο, με όλες τις παροχές VIP και δυνατότητα διαφημιστικής πινακίδας): 3000 ευρώ

 

Κατηγορίες εισιτηρίων

 

Εισιτήριο ανανέωσης. Κάθε κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας της σεζόν 2018-2019 έχει έως το Σάββατο 31 Αυγούστου 2019 δικαίωμα να ανανεώσει τη θέση του, με έκπτωση 20%. Από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019 οι θέσεις που δεν ανανεώθηκαν ελευθερώνονται και γίνονται διαθέσιμες προς πώληση στον οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο.

Νέο εισιτήριο-Παραλαβή. Για την αγορά νέου εισιτηρίου διαρκείας είναι απαραίτητη η προσκόμιση της ταυτότητας και του ΑΜΚΑ, όταν είναι έτοιμο το καρτελάκι. Σε πρώτη φάση η ΚΑΕ παρέχει απόδειξη πληρωμής και εγκαίρως θα καλέσει όλους τους κατόχους να παραλάβουν την Κάρτα τους, που θα εμπίπτει στις επιταγές του Αθλητικού Νόμου (ονομαστικό εισιτήριο, barcode κτλ).

Παιδικό εισιτήριο: Παιδιά έως 12 ετών (γεννηθέντες από την 1/1/2007 και μετά), πληρώνουν παιδικό εισιτήριο που κοστίζει 50€ για τις Θύρες 1 και 6-7. Για την αγορά παιδικού εισιτηρίου απαιτείται φυσική παρουσία του γονέα ή κηδεμόνα. Είναι απαραίτητη η προσκόμιση του ΑΜΚΑ και το πιστοποιητικό γέννησης του παιδιού.

Εισιτήριο Ανέργων/Φοιτητών: Οι άνεργοι και οι φοιτητές με την προσκόμιση της ταυτότητας και του ΑΜΚΑ μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους στην τιμή των 50€ για τη Θύρα 6. Για την αγορά φοιτητικού εισιτηρίου είναι απαραίτητη η προσκόμιση της φοιτητικής ταυτότητας ή η βεβαίωση σπουδών σε ισχύ. Για την αγορά εισιτηρίου ανέργων απαιτείται η προσκόμιση βεβαίωσης ανεργίας σε ισχύ.

Εισιτήριο ΑΜΕΑ. ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ με προϋπόθεση την προσκόμιση πιστοποιητικού αναπηρίας.

Εισιτήριο Ακαδημιών: Οι γονείς των αθλητών των ακαδημιών, με την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών (κάρτα αθλητή) έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους στην τιμή των 50€ για τη Θύρα 1. 

Οικογενειακά εισιτήρια: Οι γονείς που θέλουν να απολαύσουν την εμπειρία του Ιβανωφείου μαζί με τα παιδιά τους μπορούν να εκμεταλλευτούν τις ειδικές τιμές που προσφέρονται μέσα από το οικογενειακό πακέτο εισιτηρίων διαρκείας για τη Θύρα 1. Ο κάθε γονέας μπορεί να αγοράσει οικογενειακό εισιτήριο διαρκείας στην τιμή των 75€, ενώ η τιμή για το πρώτο παιδί είναι 50€ και για το δεύτερο παιδί 25€. Για κάθε επόμενο παιδί, η είσοδος είναι δωρεάν. Τα παιδιά θα πρέπει να μην έχουν περάσει το 12ο έτος της ηλικίας τους. Για την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας αυτής της κατηγορίας είναι απαραίτητη η προσκόμιση βεβαίωσης οικογενειακής κατάστασης, ταυτότητας και ΑΜΚΑ.

Στην Οικογενειακή Κερκίδα θα γίνονται παιχνίδια και διαγωνισμοί για τα παιδιά, με δώρα.

ΜΕΛΗ

ΤΙΜΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΓΟΝΕΑΣ 

 75€ 

 75€

1ο παιδί

 50€

 125€

2ο παιδί

 25€

 150€

3οπαιδί

 ΔΩΡΕΑΝ

 150€

 

 

 

Εταιρικά: Υπάρχει η δυνατότητα αγοράς ειδικών θέσεων BOX, εντός αγωνιστικού χώρου έπειτα από επικοινωνία με το τμήμα marketing της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ (mail: [email protected]). Τα BOX, μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι και 4 φιλάθλους, δίνουν την δυνατότητα σταθερής διαφημιστικής πινακίδας για όλους τους εντός έδρας αγώνες του ΗΡΑΚΛΗ και κοστίζουν 3.000€, ενώ παρέχονται τα προνόμια των θέσεων VIP seats.

 

ΠΡΟΝΟΜΙΑ

Εγγυημένη θέση στο γήπεδο, πλην της Θύρας 6.

15% Έκπτωση στην επίσημη μπουτίκ της ομάδας.

Ειδικές τιμές και προνόμια στους επίσημους χορηγούς της ομάδας.

Συμμετοχή σε κληρώσεις εντός κι εκτός του γηπέδου.

Προτεραιότητα στην ανανέωση της κάρτας διαρκείας την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

 

ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ

Από την Παρασκευή 31 Μαΐου 2019 μέχρι και το Σάββατο 31 Αυγούστου 2019, θα έχουν προτεραιότητα και δικαίωμα ανανέωσης θέσης και ειδικής εκπτωτικής τιμής οι κάτοχοι παλιών εισιτηρίων διαρκείας. Ταυτόχρονα θα είναι δυνατή η διάθεση των ελεύθερων θέσεων.

Από την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019 θα είναι ελεύθερη η διάθεση όλων των εισιτηρίων διαρκείας χωρίς περιορισμούς.

 

ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ

Κλειστό γήπεδο ΗΡΑΚΛΗ (ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ). Το ωράριο λειτουργίας είναι:

Δευτέρα-Παρασκευή 12:00-20:00

Είσοδος παραπλεύρως, από τους Χορτατζήδες, προσβαση από το πάρκινγκ

Μπουτίκ ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ, ΚΑΤΣΑΝΕΙΟ, εργάσιμες ημέρες και ώρες

* Σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλοι χώροι, όπως και ηλεκτρονικό σύστημα διάθεσης. 

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Μετρητά

Κατάθεση σε λογαριασμό της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

(ΙΒΑΝ: GR6001102120000021200492128)

Οι φίλαθλοι που θα επιλέξουν την κατάθεση, θα πρέπει να στέλνουν με mail (info@iraklis-bc.gr) το καταθετήριο και να δηλώνουν τη Θύρα προτίμησης και να επικοινωνούν με το 6937216750 για παραλαβή της απόδειξης και κατόπιν της Κάρτας.  

Δεν είναι εφικτή η αγορά εισιτηρίου με προκαταβολή.

Δεν είναι εφικτή η αγορά εισιτηρίου με δύο τρόπους πληρωμής (παράδειγμα: μετρητά και πιστωτική κάρτα).

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνεί με τα γραφεία της ΚΑΕ HΡΑΚΛΗΣ (Ιβανώφειο Γυμναστήριο, Αγίου Δημητρίου 159Β).

email: [email protected] και [email protected], κινητό τηλ.: 6937216750

 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΜΕ ΨΗΛΑ! 

LiveStreaming: ΗΡΑΚΛΗΣ-Καστοριά, ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

60501857 945209882537333 853477278082924544 n

Παρακολουθήστε τον αγώνα του ΗΡΑΚΛΗ με την Καστοριά, για τα πλέιοφς ανόδου, από το iraklis-bc.gr

 

 

 

Η εκπληκτική ατμόσφαιρα στο Ιβανώφειο

1828593

Για ακόμη έναν αγώνα η συμπαράσταση του κόσμου του ΗΡΑΚΛΗ ήταν εκπληκτική. Πάνω από 2500 θεατές παρακολούθησαν τον αγώνα, με εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, πάντα σε αθλητικά πλαίσια, ενώ ξεχώρισε το απίστευτο correo για τον Ήρωα του ΗΡΑΚΛΗ Γεώργιο Ιβάνωφ. 

 

Να σημειωθεί ότι στο ημίχρονο του αγώνα παιδιά της Ακαδημίας του ΗΡΑΚΛΗ έπαιξαν σε αγώνα επίδειξης και καταχειροκροτήθηκαν από τους φιλάθλους, ενώ στις κερκίδες φιλοξενήθηκαν και παιδιά από το Παιδικό Χωριό του Φιλύρου Θεσσαλονίκης. Παράλληλα παρόντες στο γήπεδο ήταν και αρκετοί φίλοι του Περιστερίου, που είδαν τον αγώνα, συμπαραστεκόμενοι στην ομάδα τους, συμμετέχοντας έτσι στην όμορφη και αθλητική ατμόσφαιρα του αγώνα.

Ευχαριστούμε τον εκπληκτικό κόσμο μας για την συμπαράσταση στην ομάδα και δεσμευόμαστε πως η προσπάθεια για να επιτευχθεί ο κοινός στόχος θα συνεχιστεί με ακόμη μεγαλύτερη προσήλωση... 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

eshop 2 top

2123146

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ έφτασε στο 13-0 εντός έδρας, κερδίζοντας τον Ερμή Αγιάς στο Ιβανώφειο, με 96-87. Έτσι διατηρήθηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας, την οποία και πλέον έχει εξασφαλίσει, ενόψει των πλέιοφς του πρωταθλήματος.

 

Η Ομάδα μας κέρδισε δίκαια, παρά τη μέτρια μέρα της στην άμυνα και την αστοχία της στις βολές, και ήδη ξεκινά προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ιπποκράτη Κω, την Πέμπτη στις 18:00, στο Ιβανώφειο. Ξεχώρισε ο Στεν Σοκ, αλλά και οι Κακαρούδης, με κρίσιμα καλάθια, και Αθανασούλας που έδωσε το έναυσμα για την τελική αντεπίθεση του Ηρακλή στο 3ο δεκάλεπτο.

Δεκάλεπτα: 22-26, 45-43, 72-64, 96-87

ΗΡΑΚΛΗΣ (Μέξας): Αγγελακόπουλος 5, Αθανασούλας 16, Σοκ 25 (3), Ρουτκάουσκας 8, Πολυτάρχου 12 (1), Κακαρούδης 20 (1), Αποστολίδης, Μπένας 2, Καλαϊτζίδης, Γιαννακίδης 2, Τζουγκαράκης 6.

ΕΡΜΗΣ ΑΓ. (Λίβανος): Τσιαμπαλής 8 (1), Τσιλούλης 14 (3), Σπυρόπουλος 6, Τζόλος 3, Κόμματος 22 (4), Τριανταφύλλου 10 (2), Ζιβάνοβιτς 6, Λάππας 1, Βρέττας, Λόλας 17.

 
 
ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
ΕΜΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟΠΕΠΟΝ.ΒΟΛ.ΔΙΠ.ΤΡΙΠ.ΦΑ.Κ.ΦΑ.ΑΜ.ΡΙΜΠ.ΕΠ.ΡΙΜΠ.ΡΙΜΠ.ΑΣΙΣ.ΚΛΕΨ.ΚΟΨ.ΛΑΘΗΑΙΦΝΟΙΚ.TIME
4    ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ   5 1 / 1
100%
2 / 5
40%
0 / 0
0%
4 1 2 2 4 0 0 0 0 0 / 0
0%
6 11:14
5    ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ X 16 4 / 7
57.1%
6 / 9
66.7%
0 / 4
0%
3 6 2 2 4 5 1 0 1 2 / 3
66.7%
15 33:37
6    ΣΟΚΚ ΣΤΕΝ X 25 8 / 9
88.9%
4 / 5
80%
3 / 7
42.9%
2 5 4 1 5 3 1 0 3 2 / 3
66.7%
25 32:45
7    RUTKAUSKAS RONALDAS   8 2 / 4
50%
3 / 4
75%
0 / 0
0%
4 5 5 4 9 1 0 0 1 0 / 0
0%
14 17:23
8    ΠΟΛΥΤΑΡΧΟΥ ΜΙΧΑΗΛ-ΚΥΡΙΑΚΟΣ X 12 7 / 7
100%
1 / 3
33.3%
1 / 6
16.7%
3 4 5 0 5 5 2 0 1 1 / 2
50%
16 29:51
9    ΛΙΑΠΗΣ ΜΙΧΑΗΛ   0 0 / 0
0%
0 / 0
0%
0 / 0
0%
0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 / 0
0%
0 00:00
11    ΚΑΚΑΡΟΥΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ X 20 3 / 5
60%
7 / 12
58.3%
1 / 2
50%
5 2 0 1 1 3 0 0 3 1 / 1
100%
13 25:02
13    ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ   0 0 / 0
0%
0 / 0
0%
0 / 0
0%
0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 / 0
0%
0 00:05
14    ΜΠΕΝΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ X 2 0 / 0
0%
1 / 1
100%
0 / 0
0%
4 0 2 0 2 0 0 1 0 0 / 0
0%
5 07:31
15    ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ   0 0 / 0
0%
0 / 0
0%
0 / 2
0%
2 0 5 1 6 3 1 0 2 0 / 0
0%
6 20:25
23    ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ   2 0 / 0
0%
1 / 1
100%
0 / 1
0%
0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 / 0
0%
0 10:00
55    ΤΖΟΥΓΚΑΡΑΚΗΣ ΣΑΒΒΑΣ   6 0 / 4
0%
3 / 3
100%
0 / 0
0%
2 3 4 0 4 0 0 0 0 0 / 0
0%
6 12:07
      96 25/37
67.6%
28/43
65.1%
5/22
22.7%
29 26 29 11 40 20 5 1 12 6/9
66.7%
106  
Προπονητής: ΜΕΞΑΣ Κ.
Τελευταία φάση: 8. ΠΟΛΥΤΑΡΧΟΥ ΜΙΧΑΗΛ-ΚΥΡΙΑΚΟΣ -- Ευστοχη βολη
 
ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ ΛΑΡ
ΕΜΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟΠΕΠΟΝ.ΒΟΛ.ΔΙΠ.ΤΡΙΠ.ΦΑ.Κ.ΦΑ.ΑΜ.Ρ.ΕΠ.Ρ.ΡΙΜ.ΑΣ.ΚΛ.ΚΟ.ΛΑ.ΑΙΦΟΙΚ.TIME
5    ΤΣΙΑΜΠΑΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ   8 3 / 3
100%
1 / 1
100%
1 / 1
100%
4 1 1 1 2 0 0 0 1 0 / 0
0%
9 10:31
6    ΜΗΛΙΩΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ   0 0 / 0
0%
0 / 0
0%
0 / 0
0%
0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 / 0
0%
0 00:00
7    ΤΣΙΛΟΥΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ X 14 1 / 2
50%
2 / 5
40%
3 / 6
50%
4 2 3 2 5 1 0 0 2 1 / 2
50%
11 35:43
8    ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ   6 4 / 5
80%
1 / 8
12.5%
0 / 0
0%
5 4 6 1 7 0 1 0 2 0 / 0
0%
4 21:53
9    ΤΖΟΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ   3 3 / 4
75%
0 / 0
0%
0 / 4
0%
2 2 1 0 1 2 1 1 0 0 / 0
0%
3 18:45
10    ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΝΕΣΤΟΡΑΣ X 22 2 / 7
28.6%
4 / 6
66.7%
4 / 7
57.1%
2 7 4 0 4 5 4 0 2 3 / 4
75%
23 25:01
12    ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑΣ   10 4 / 4
100%
0 / 2
0%
2 / 5
40%
1 2 2 0 2 5 1 0 2 0 / 1
0%
11 27:00
14    ZIVANOVIC STEFAN X 6 6 / 6
100%
0 / 1
0%
0 / 1
0%
2 3 4 1 5 0 0 0 1 0 / 0
0%
8 23:21
15    ΛΑΠΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ X 1 1 / 2
50%
0 / 2
0%
0 / 0
0%
1 1 1 0 1 2 0 0 0 0 / 1
0%
1 13:48
17    ΒΡΕΤΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ   0 0 / 0
0%
0 / 0
0%
0 / 0
0%
2 0 0 0 0 0 0 0 0 0 / 0
0%
0 02:34
18    ΤΣΟΥΜΑΣ ΣΙΛΑΣ-ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ   0 0 / 0
0%
0 / 0
0%
0 / 0
0%
0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 / 0
0%
0 00:00
19    ΛΟΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ X 17 7 / 8
87.5%
5 / 7
71.4%
0 / 0
0%
5 7 5 2 7 1 0 0 1 0 / 0
0%
21 21:24
      87 31/41
75.6%
13/32
40.6%
10/24
41.7%
28 29 27 7 34 16 7 1 11 4/8
50%
91

 

 

 

Τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής
Ψυχικό – Πευκοχώρι 78-68
Καρδίτσα – Καστοριά 71-61
Μαρούσι – Απόλλων Π. 79-76
Ηρακλής – Ερμής Αγ. 96-87
Εθνικός – Χ. Τρικούπης 79-100
Αμύντας – Ιωνικός Νίκ. 82-79
Διαγόρας Δρ. – Καβάλα 100-60
Ιπποκράτης Κω – Κόροιβος 76-65

Η βαθμολογία της Α2
Ομάδα Αγ. Βαθ. Ν-Η Πόντοι

  1. Ιωνικός Νίκ. 26 49 23-3 2450-1822

  2. Ηρακλής 26 47 21-5 2096-1779

  3. Ερμής Αγ. 26 43 17-9 2051-2015

  4. Χ. Τρικούπης 26 41 15-11 1914-1868
  5. Διαγόρας Δρ. 26 41 15-11 2101-1924

  6. Καστοριά 26 40 14-12 1837-1791
  7. Καρδίτσα 26 40 14-12 1959-1915
  8. Αμύντας 26 40 14-12 1849-1831
  9. Ιπποκράτης Κω 26 40 14-12 1907-1984
10. Ψυχικό 26 39 13-13 1894-1860
11. Απόλλων Π. 26 36 10-16 1829-1884
12. Κόροιβος 26 36 10-16 1876-1914
13. Μαρούσι 26 36 10-16 1935-2059
14. Πευκοχώρι 26 35 9-17 1783-2052
15. Καβάλα 26 34 8-18 1817-2033
16. Εθνικός 26 27 1-25 1887-2454

Η επόμενη αγωνιστική (27η, 20/4)
Πευκοχώρι – Καρδίτσα
Καστοριά – Μαρούσι
Ερμής Αγ. – Απόλλων Π.
Χ. Τρικούπης – Ψυχικό
Ιωνικός Νίκ. – Εθνικός
Καβάλα – Αμύντας
Κόροιβος – Διαγόρας Δρ.
Ηρακλής – Ιπποκράτης Κω (18/4)


ΨΥΧΙΚΟ – ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ 78-68

Δεκάλεπτα: 23-18, 45-41, 64-52, 78-68

ΨΥΧΙΚΟ (Ρεμεντέλας): Αχής 8 (2), Κοντούδης, Παπανικολάου 9 (1), Παπαδημητρίου 6, Παπαντωνάκος 13 (2), Μάντζαρης 26 (1), Θεοδώρου, Ντιάλο, Μπασδέκης 5 (1), Παασόγια 11.

ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ (Νικολαΐδης): Αμπατζίδης, Τσούκας, Τζουβάρας 3 (1), Ακεψιμαΐδης 10, Ελευθεριάδης 13, Βελισσαρίου 5 (1), Σαββίδης, Καμπουρίδης 15 (1), Γκατζιάς 20 (2), Θεοδωρίδης 2.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ 71-61

Δεκάλεπτα: 21-22, 42-41, 57-53, 71-61

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Τζήμας): Μόκφορντ 9 (2), Γράβας 11, Παπαχρήστος 6, Μαυρογιάννης 9 (1), Κακλαμάνος 10 (1), Καρράς 7, Ερμείδης, Καλλές 1, Σαριμπαλίδης 6 (2), Μαγκουνής 12.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ (Καραγιάννης): Αμπαράς 2, Πετρόπουλος 2, Μελισσαράτος 10 (1), Χονδρογιάννης 8 (2), Βλάχος, Απιδόπουλος 4, Χρυσόπουλος 5 (1), Ράπτης 7 (1), Βαβάτσικος 11 (3), Καραμανώλης, Τζακόπουλος 3 (1), Σταμένκοβιτς 9 (1).

ΜΑΡΟΥΣΙ – ΑΠΟΛΛΩΝ Π. 79-76

Δεκάλεπτα: 22-17, 35-36, 57-55, 79-76

ΜΑΡΟΥΣΙ (Κεραμιδάς): Κουκουλάς 13, Στασινός 25 (3), Ξυδάς 2, Χατζηδάκης 4, Γκουαλτιέρι, Κανέλλης, Λυκογιάννης 5 (1), Σουρλής 8 (2), Παπαγεωργόπουλος 8 (1), Μιχαλούτσος 14 (2).

ΑΠΟΛΛΩΝ Π. (Δελέγκος): Στεφανίδης 10 (2), Βλάχος 5, Παπαβασιλόπουλος, Μπέμπης, Κασπίρης, Μολφέτας 17 (3), Ζούμπος 14 (2), Μπαζίνας, Εζόμο 2, Δημακόπουλος 7, Καζαρνόφσκι 21 (1).

ΕΘΝΙΚΟΣ – Χ. ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ 79-100

Δεκάλεπτα: 20-20, 47-44, 68-70, 79-100

ΕΘΝΙΚΟΣ (Μανδραγός): Γιατρούδης, Κωτσόπουλος 11 (1), Βουρλιωτάκης-Περδικάρης 4, Ασημακόπουλος, Μίχαλος 31 (5), Λεκάκης, Μαραγκίδης Ν. 18 (2), Κυρίτσης, Μαραγκίδης Αν., Κοκκορόγιανης 15.

Χ. ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ (Καλαμπάκος): Τζόρτζεβιτς 23, Γυφτάκης, Παπαδιονυσίου 20 (1), Ντόβας 8, Αδαμόπουλος 12, Ξηρός, Σταυρόπουλος, Χατζηκυριακίδης 9 (1), Δεμερτζής 12, Αντωνάκης 8 (2), Γκάτζιος 4, Πολίτης 4.

ΑΜΥΝΤΑΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚ. 82-79

Δεκάλεπτα: 24-20, 49-39, 62-61, 82-79

ΑΜΥΝΤΑΣ (Ζαβός): Καμπούρης, Τοπάλι 14 (1), Διαμαντόπουλος 13 (3), Βαρδιάνος 15 (5), Κερασοβίτης 3, Κουκουνιάς 14, Μπάρμπας 8 (2), Γκαβανόπουλος 15 (2), Κωνσταντακόπουλος.

ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚ. (Βετούλας): Βασιλόπουλος, Καράμπουλας 25 (3), Πετροδημόπουλος, Λιακόπουλος 16, Κομποδιέτας 2, Σάφτενααρ 2, Παπαδόπουλος, Μαυροκεφαλίδης 27 (1), Κανονίδης 7.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡ. – ΚΑΒΑΛΑ 100-60

Δεκάλεπτα: 27-10, 50-29, 83-45, 100-60

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡ. (Σκαραφίγκας): Καλλίλας 3 (1), Κουκάς 20 (3), Νίκου, Νοέας 8, Μάρτζος 14 (4), Κόκκαλης 8, Τσιώκος 4, Μοτσενίγος 14 (1), Καρασταμάτης, Παπαδολιάς 3, Περσίδης 14 (1), Μαχαίρας 12.

ΚΑΒΑΛΑ (Καραπιπερίδης): Ερεβμπενάζιε 4, Χουχούμης 7 (1), Παπαζούδης 2, Καμάρας 7 (1), Ναούμης, Προδρόμου 7, Κουμλέλης 7, Φλιάτης 2, Τυρεκίδης, Παπάς 3, Σταματογιάννης 10, Μπουτερλεβίτσιους 11 (3).

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ – ΚΟΡΟΙΒΟΣ 76-65

Δεκάλεπτα: 13-11, 32-32, 51-48, 76-65

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ (Παπαδόπουλος): Λάανε 9 (1), Σκούφης 15 (5), Ναούμης 18 (1), Καλαμπάκας 2, Ασημακόπουλος 17 (1), Χατζηνικόλας, Χαρίσης 2, Ψαθάς, Μαστόρος 13 (3).

ΚΟΡΟΙΒΟΣ (Σαμόλης): Χείλαρης 11 (1), Καπώνης 9 (2), Λαμπρόπουλος 3 (1), Μαραγκάκης 3 (1), Γκιουζέλης 9, Κάτζος, Τσιάκος 9, Λεϊμάνις 15 (1), Γραβάνης, Θεοδωράκος 6 (1).

Επίσημοι Χορηγοί & Συνεργάτες - Κοινωνικές Δράσεις

line

  • 01-logo_nutrimedica.jpg
  • 03-xamogelo.jpg
  • 04-iatroi.jpg
  • 05-lampsi.jpg
  • 06-make-a-wish.jpg
  • 07-rktouros.jpg

Ιστορία

LOGOOKΤο τμήμα καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ Ηρακλής έχει προσφέρει στον ελληνικό αθλητισμό και στον πολιτισμό με αθλητές που έχουν ξεκινήσει την επαγγελματική τους καριέρα από το γήπεδο του Ιβανωφείου το οποίο πήρε το όνομα από τον Γεώργιο Ιβάνωφ. Το τμήμα ανδρικής καλαθοσφαίρισης ιδρύθηκε επισήμως το 1924, αποτελώντας μάλιστα την πρώτη ομάδα που κατέκτησε ποτέ Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (1928)....

περισσότερα >>

Photo Gallery

Πρόσφατα Tweets

Ακολουθήστε μας