Στο πλευρό της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ η Novibet

 

Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει τη συνεργασία της με την εταιρεία Novibet, την οποία και καλωσορίζει για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Ποια είναι η Novibet (www.novibet.gr/stoixima)

Η Novibet μετρά πλέον έντεκα χρόνια δραστηριοποίησης στον κλάδο της διαδικτυακής ψυχαγωγίας και συγκεκριμένα του διαδικτυακού αθλητικού στοιχήματος και καζίνο, ενώ σημειώνει μια ολοένα εντεινόμενη παρουσία σε απαιτητικές αγορές, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ιταλία, κ.α..

Με προϊόντα και υπηρεσίες τελευταίας τεχνολογίας, που την κατατάσσουν μεταξύ των πιο αξιόλογων παρόχων ψυχαγωγίας και την ιδιόκτητη πολυβραβευμένη τεχνολογική πλατφόρμα και εφαρμογή κινητού, η Novibet καταγράφει ταχύτατη άνοδο στις προτιμήσεις των χρηστών GameTech υπηρεσιών, τόσο στην Ελλάδα όσο και στις υπόλοιπες αγορές που δραστηριοποιείται.

Οι υπηρεσίες ψυχαγωγίας της Novibet χαρακτηρίζονται από το φρέσκο και ανανεωτικό ύφος της εταιρείας, που δε συμβιβάζεται, δεν παγιώνεται, είναι ευπροσάρμοστη σε ειδικές προτιμήσεις, πελατοκεντρική, ενώ η προσφορά της βρίσκεται σε αλληλεπίδραση με τη ζήτηση ώστε να ανταποκρίνεται και να προβλέπει υφιστάμενες και επερχόμενες ανάγκες.

 

Viber Community

 

Η επίσημη κοινότητα της ΚΑΕ Ηρακλης στο Viber είναι εδώ! Γίνε μέλος της “Iraklis BC Community” στο Viber για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα της ομάδας μας 🔵⚪️💪

Γίνε μέλος εδώ: https://invite.viber.com/?g2=AQBexSGMQHOaSE24ijjxO3nzL81CRRSTn1c950crsGe2E0KpoZBgC%2Foo8vadqPCh

+ Προσκάλεσε και τους φίλους σου να γίνουν μέλη 🤜🤛 Let’s grow the Blue Community

Εισιτήρια διαρκείας ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 2021-2022


 

Εισιτήρια διαρκείας ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 2021-2022

 

 Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Έπειτα από περίπου ενάμιση χρόνο αναγκαστικής απουσίας του κόσμου από τα γήπεδα, λόγω των πρωτόγνωρων συνθηκών, το Ιβανώφειο θα αποκτήσει και πάλι ζωή. Η πανδημία στέρησε από την ομάδα μας, τον έκτο της παίκτη, ήρθε η ώρα, όμως, να συναντηθούμε ξανά και σας θέλουμε όλους δίπλα μας, σ’ αυτό το νέο ξεκίνημα.


Με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας, οι κάτοχοι εξασφαλίζουν την είσοδό τους σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας, στη
Basket League (κανονική περίοδος και playoffs). Για τα παιχνίδια του FIBA Europe Cup, θα πρέπει πρώτα να γίνουν γνωστές οι αποφάσεις της διοργανώτριας αρχής, σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής όλων των φάσεων της διοργάνωσης και θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.    

 


Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2021-2022 είναι οι εξής:
   

 


Θύρα 1
 (μικρό πέταλο επί της Αγίου Δημητρίου): 150 ευρώ   

 


Θύρα 2
 ("μικρή" κερκίδα, με κράτηση θέσης): 200 ευρώ   

 


Θύρα 4-5
 (παραπλεύρως των "επισήμων", στην κεντρική κερκίδα, με κράτηση θέσης, άσπρα καθίσματα): 200 ευρώ   

 


Θύρες 6-7
 (μεγάλο πέταλο, είσοδος από το πάρκινγκ): 100 ευρώ   

 

 

Θύρα V.I.P. (κεντρικά καθίσματα, κράτηση θέσης): 300 ευρώ   

 


Καθίσματα
V.I.P. (16 θέσεις): 500 ευρώ   

 


Court Side Seats (VIP πολυθρόνα μέσα στο παρκέ): 1.000 ευρώ   

 

  

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ   

 

Κατηγορία Εισιτηρίου

Ανανέωση

Νέος Κάτοχος

Άνεργοι - Φοιτητές

Θύρα 1 (μικρό πέταλο επί της Αγίου Δημητρίου)

105 ευρώ

150 ευρώ

135 ευρώ

Θύρα 2 ("μικρή" κερκίδα, με κράτηση θέσης)

140 ευρώ

200 ευρώ

180 ευρώ

Θύρα 4-5 (παραπλεύρως των "επισήμων", στην κεντρική κερκίδα, με κράτηση θέσης, άσπρα καθίσματα)

140 ευρώ

200 ευρώ

180 ευρώ

Θύρες 6-7 (μεγάλο πέταλο, είσοδος από το πάρκινγκ)

70 ευρώ

100 ευρώ

90 ευρώ

Θύρα V.I.P. (κεντρικά καθίσματα, κράτηση θέσης)

210 ευρώ

300 ευρώ

270 ευρώ

Καθίσματα V.I.P. (16 θέσεις)

350 ευρώ

500 ευρώ

450 ευρώ

Court Side Seats (VIP πολυθρόνα δίπλα στο παρκέ)

700 ευρώ

1.000 ευρώ

900 ευρώ

 

 

  
Εισιτήριο ανανέωσης.
 Όσοι αγόρασαν εισιτήριο διαρκείας πέρυσι, σε μια χρονιά, όπου δεν υπήρχαν φίλαθλοι στις κερκίδες, εξαιτίας της πανδημίας, θα έχουν έκπτωση 30%. 

 

  

 

Εισιτήριο Ανέργων-Φοιτητών: Οι άνεργοι και οι φοιτητές, με την προσκόμιση της ταυτότητας και του Α.Μ.Κ.Α., μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους, με έκπτωση 10%. Για την αγορά φοιτητικού εισιτηρίου, είναι απαραίτητη η προσκόμιση της φοιτητικής ταυτότητας ή η βεβαίωση σπουδών σε ισχύ. Για την αγορά εισιτηρίου ανέργων, απαιτείται η προσκόμιση βεβαίωσης ανεργίας σε ισχύ.   

 

 

 

Εισιτήριο Α.Μ.Ε.Α.: ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ, με προϋπόθεση την προσκόμιση πιστοποιητικού αναπηρίας.   

 


Οικογενειακά εισιτήρια:
 Οι γονείς, που επιθυμούν να ζήσουν την ατμόσφαιρα του Ιβανωφείου, μαζί με τα παιδιά τους, μπορούν να εκμεταλλευτούν τις ειδικές τιμές, που προσφέρονται, μέσα από το οικογενειακό πακέτο διαρκείας, το οποίο ισχύει ΜΟΝΟ για τη Θύρα 1.    

 


Ο κάθε γονέας μπορεί να προμηθευτεί το οικογενειακό εισιτήριο διαρκείας, στην τιμή των 150€. Η τιμή για το πρώτο παιδί είναι 100€ και για το δεύτερο 80€. Τα παιδιά δεν θα πρέπει να έχουν περάσει το 12ο έτος της ηλικίας τους. Για την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας αυτής της κατηγορίας, είναι απαραίτητη η προσκόμιση βεβαίωσης οικογενειακής κατάστασης, αστυνομικής ταυτότητας και Α.Μ.Κ.Α..   

 


Εισιτήριο Ακαδημιών.
 Θα ισχύσουν ειδικές τιμές για τους γονείς, που τα παιδιά τους μετέχουν στην Ακαδημία Μπάσκετ της ομάδας μας και στα αγωνιστικά τμήματα (παίδες, έφηβοι κλπ.).   

 

 

Εταιρικά: Υπάρχει η δυνατότητα αγοράς ειδικών θέσεων BOX (τρεις έως έξι Court Side Seats), έπειτα από επικοινωνία με το τμήμα Marketing της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ (mail: info@iraklis-bc.gr & iraklisbc@hotmail.com, τηλ.: 2310-219233). Τα BOX θα μπορούν να φιλοξενήσουν τρεις έως έξι φιλάθλους, προσφέρουν τη δυνατότητα σταθερής διαφημιστικής πινακίδας (μικρή πινακίδα ή αυτοκόλλητο μπροστά στο BOX) για όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας και το κόστος θα κυμαίνεται ανάλογα με τον αριθμό θέσεων.   

 


 ΠΡΟΝΟΜΙΑ   

 


* Εγγυημένη-ονομαστική θέση στο γήπεδο, πλην των Θυρών 1 και 6-7.
   

 


*
 Ειδικές τιμές και προνόμια στους επίσημους χορηγούς της ομάδας.   

 


*
 Συμμετοχή σε κληρώσεις - διαγωνισμούς, εντός κι εκτός του γηπέδου.   

 


*
 Προτεραιότητα στην ανανέωση της κάρτας, την επόμενη αγωνιστική περίοδο.   

 


ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ
   

 


Από αύριο, Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021 μέχρι και την έναρξη της φετινής
Basket League (2-3 Οκτωβρίου).    

 


ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ
   

 


Κλειστό γήπεδο ΗΡΑΚΛΗ (ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ, τηλ.: 2310-219233).
 

 

 

 

Ωράριο λειτουργίας  

 


Δευτέρα-Παρασκευή:
 10:00-19:30   

 

 

Σάββατο: 10:00-14:00 

 


(Πίσω είσοδος παραπλεύρως, από τους Χορτατζήδες, πρόσβαση από το πάρκινγκ).   

 

 

Σύντομα θα ανακοινωθούν κι άλλοι χώροι διάθεσης, όπως και ο τρόπος αγοράς, μέσω ηλεκτρονικού συστήματος.    

 


ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
   

 


Μετρητά
   

 


Κατάθεση σε λογαριασμό της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ στην
 ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (ΙΒΑΝ: GR6001102120000021200492128). Οι φίλαθλοι που θα επιλέξουν την κατάθεση, θα πρέπει να στέλνουν με mail (info@iraklis-bc.gr & iraklisbc@hotmail.com) το καταθετήριο, να δηλώνουν τη Θύρα προτίμησης και να επικοινωνούν με το 2310-219233 για παραλαβή της απόδειξης και κατόπιν της Κάρτας.   

 


Δεν είναι εφικτή η αγορά εισιτηρίου με προκαταβολή.
   

 


Δεν είναι εφικτή η αγορά εισιτηρίου με δύο τρόπους πληρωμής (παράδειγμα: μετρητά και πιστωτική κάρτα).
   

 


Νέο εισιτήριο-Παραλαβή.
 Για την αγορά νέου εισιτηρίου διαρκείας, είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Μ.Κ.Α., όταν είναι έτοιμο το καρτελάκι. Σε πρώτη φάση, η ΚΑΕ παρέχει απόδειξη πληρωμής και εγκαίρως θα καλέσει όλους τους κατόχους να παραλάβουν την Κάρτα τους, που θα εμπίπτει στις επιταγές του Αθλητικού Νόμου (ονομαστικό εισιτήριο, barcode κτλ.).   

 


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ   

 


Κάθε ενδιαφερόμενος, μπορεί να επικοινωνεί με τα γραφεία της ΚΑΕ
HΡΑΚΛΗΣ (Ιβανώφειο Γυμναστήριο, Αγίου Δημητρίου 159Β), email: info@iraklis-bc.gr & iraklisbc@hotmail.com, τηλ: 2310-219233.    

 

   

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ   

 

 

Σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα και την Κοινή Υπουργική Απόφαση, που έχει δημοσιευτεί στο Φ.Ε.Κ., τα γήπεδα πρέπει να έχουν πληρότητα 80%, συν 5% που αφορά στα παιδιά. Η είσοδος στο γήπεδο θα επιτρέπεται σε όσους έχουν:    

 

 

Πιστοποιητικό εμβολιασμού COVID-19 ή πιστοποιητικό νόσησης COVID-19 τους τελευταίους έξι μήνες.   

 

 

Οι ανήλικοι εισέρχονται στο γήπεδο με πιστοποιητικό διαγνωστικού ελέγχου PCR ή rapid test.   

 

 

Η ταυτοπροσωπία και ο σχετικός έλεγχος θα γίνεται κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο.   

 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ  

 

 

Σε περίπτωση που υπάρξει νεότερη ανακοίνωση από την Πολιτεία και τις αρμόδιες Υγειονομικές Αρχές, με την οποία θα διαφοροποιηθεί οτιδήποτε, θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση. 

 

 

 

Ο Παντελής Μπούτσκος ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα του ΗΡΑΚΛΗ από την Bahcesehir College, χαρακτηρίζοντας ντροπιαστική την εικόνα της ομάδας στην τέταρτη περίοδο. 

 

Ο προπονητής των "κυανόλευκων" δήλωσε αρχικά: "Η προσπάθεια ήταν εκεί, αλλά δεν παίξαμε έξυπνα στην τέταρτη περίοδο. Για μένα σαν προπονητή, ήταν ντροπιαστική η εικόνα στο τέταρτο δεκάλεπτο. Ό,τι χτίσαμε με τόσο κόπο, με τόση προσπάθεια, με τόσο ιδρώτα, το πετάξαμε στα σκουπίδια στην τέταρτη περιόδο. Δεν είναι αποδεκτό για μένα. Είμαι υπεύθυνος εγώ, που η ομάδα μου δεν μπόρεσε να κάνει μια σωστή επίθεση στην τέταρτη περίοδο. Δεν καταφέραμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις και στο physical game, όταν ανέβασαν πολύ την πίεσή τους οι αντίπαλοί μας, πάνω στην μπάλα. Είχαμε πολλές περιπτώσεις, που δεν καταφέραμε να πάμε σε ροή επίθεσης. Η μπάλα κόλλησε στα χέρια πολλή ώρα και ήταν ένα πολύ άσχημο επιθετικά τέταρτο δεκάλεπτο για μας. Τα παιδιά θυσίασαν το κορμί τους στην άμυνα, είχαμε απέναντί μας ποιοτική ομάδα, με ποιοτικούς παίκτες. Είχε αρχές και κανόνες, αλλά ήμασταν κυρίαρχοι απέναντι σ’ αυτούς για μεγάλο διάστημα. Το ότι η ομάδα στο τέταρτο δεκάλεπτο δεν μπόρεσε να κάνει μια σωστή επίθεση, είναι αποκλειστικά δική μου ευθύνη". 

 

Για το αν υπάρχει άγχος στην ομάδα, είπε: "Κάναμε μια φοβερή προσπάθεια για να προετοιμάσουμε το παιχνίδι αυτές τις δυο μέρες. Πραγματικά έβλεπα στα μάτια των παιδιών ότι ήμασταν έτοιμοι για μια πολύ μεγάλη προσπάθεια. Ο χειρότερος φόβος είναι να κερδίσεις ένα παιχνίδι, να φοβηθείς να κερδίσεις. Τώρα ήρθε η ώρα να βγω μπροστά, να πάρω το μεγάλο σουτ, να κάνω το έξυπνο play. Να θυσιάσω το κορμί μου στην άμυνα, να κάνω ένα σωστό block out. Όσο ο χρόνος κυλάει και το παιχνίδι έρχεται down the stretch, είναι η ώρα των αποφάσεων. Βλέπουμε ότι η ομάδα μας δεν είναι ακόμη σε αυτό το σημείο. Όπως είπα και πριν, είναι ευθύνη του προπονητή αυτό που συνέβη στο τέταρτο δεκάλεπτο”. 

 

Ερωτηθείς για το πως αντιμετωπίζεται η αδυναμία της ομάδας να κερδίσει τα παιχνίδια, που κρίνονται στο τέλος, υποστήριξε: "Αυτές τις δυο μέρες κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια στη ψυχολογική προετοιμασία και είδα τους παίκτες να βγαίνουν με φλόγα, με μάτια που έβγαζαν φωτιά, να παλέψουν. Ωστόσο, όταν έρχεται η πίεση, θέλουμε καλύτερες αποφάσεις και θέλουμε περισσότερη δουλειά εκεί. Σίγουρα τεχνικά η ροή της επίθεσής μας είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Πρέπει κάποιοι παίκτες να εξοικειωθούν περισσότερο με το μπάσκετ στην Ευρώπη, γιατί αν δεν λειτουργήσει σωστά ένας, χαλάσει το timing, χαλάσει το spacing, μετά έχουμε πρόβλημα στο side selection. Το ψυχολογικό κομμάτι είναι κάτι πολύ σημαντικό σε όλα τα ομαδικά σπορ και το είδαμε και σήμερα". 

 

Αναφορικά με το θέμα της αντικατάστασης του Θανάση Σκουρτόπουλου, υπογράμμισε:  "Δεν γνωρίζω ποια θα είναι η επόμενη μέρα. Εμένα μου ανατέθηκε κατεβάσω την ομάδα σήμερα (20/10) και προσπάθησα πολύ σκληρά να έχω τους παίκτες έτοιμους να κερδίσουν. Υπάρχουν αρκετοί προπονητές, που όταν μπαίνουν στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, δεν κοιτάνε τι γράφουν τα sites και ποια είναι η επικαιρότητα. Απλά μπαίνουν με τη φλόγα ότι κάθε εμπνευσμένη σταγόνα ιδρώτα, που θα αφήσουν μέσα στο γήπεδο με τους παίκτες τους, θα είναι αυτό, που θα τους πάει ένα βήμα παραπέρα. Κι αν αυτό γίνεται κάθε φορά, τότε μπορεί να γίνει μια σωστή ομάδα".  

 

Παπαδάκης: "Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι"

 

Ο Κώστας Παπαδάκης περιέγραψε τα συναισθήματα των "κυανόλευκων" μετά από μια ήττα, που ήρθε πάλι στο τέλος. "Δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα. Είμαστε πάρα πολύ στενοχωρημένοι. Θέλαμε πολύ αυτή τη νίκη, νομίζω ότι κάναμε κατάθεση ψυχής στο γήπεδο και για άλλη μια φορά στο τέλος, ένα λάθος, μια λεπτομέρεια έκρινε το παιχνίδι. εναντίον μας. Δεν ξέρω πραγματικά τι να πω. Είναι στενάχωρο για μας. Από κει και πέρα

πρέπει να συνεχίσουμε, να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα και να παρουσιάσουμε μια καλή εικόνα με τον Ολυμπιακό".

 

Ερωτηθείς για το κλίμα στην ομάδα, επεσήμανε: "Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό. Όλα τα παιδιά είμαστε δεμένοι, έτοιμοι να μπούμε στο γήπεδο. Η προσπάθεια φαίνεται. Είναι εκεί η ομάδα, παλεύει για κάθε κατοχή. Δυστυχώς όμως η τύχη δεν είναι μαζί μας, έχουμε χάσει τέσσερα παιχνίδια στις λεπτομέρειες. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα μπούμε μέσα στο γήπεδο και θα τα δώσουμε όλα. Είναι πολύ στενάχωρο αυτό που συμβαίνει. Μιλάω εκ μέρους όλων". 

 

 

 

Επίσημοι Χορηγοί & Συνεργάτες

line

 • 000-klimalko.jpg
 • 002-condito.jpg
 • 003-step.jpg
 • 4all.jpg
 • 005-kiddo.jpg
 • 006-hell.jpg
 • 007-digas.jpg
 • 008-cosmos.jpg
 • 009-molinari.jpg
 • 011-edathess.png
 • 013-nutrimedica.jpg
 • 999-havi.jpg
 • athlos.jpg
 • beneli.jpg
 • eurokatharistik.jpg
 • novibet.jpg
 • pharmagenesis.jpg

Επίσημοι Χορηγοί & Υποστηρικτές του Πρωταθλήματος

line

 • 000-stoiximan.jpg
 • 001-EKO.jpg
 • 009-ydrogeios.jpg
 • 010-wat.jpg
 • 011-avance.jpg
 • 015spalding.jpg
 • 019ert.jpg

Ιστορία

Το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ Ηρακλής έχει προσφέρει στον ελληνικό αθλητισμό και στον πολιτισμό με αθλητές που έχουν ξεκινήσει την επαγγελματική τους καριέρα από το γήπεδο του Ιβανωφείου το οποίο πήρε το όνομα από τον Γεώργιο Ιβάνωφ. Το τμήμα ανδρικής καλαθοσφαίρισης ιδρύθηκε επισήμως το 1921, αποτελώντας μάλιστα την πρώτη ομάδα που κατέκτησε ποτέ Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (1928)....

περισσότερα >>

Photo Gallery

Πρόσφατα Tweets

Ακολουθήστε μας