Tim-Lambrecht

Στη Θεσσαλονίκη έφτασε σήμερα (15/09) το απόγευμα ο Tim Lambrecht. Ο νέος παίκτης του Ηρακλή θα υποβληθεί αύριο (16/09) σε ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας μας.

Lambrecht: “Να αποδείξω ότι αξίζω να βρίσκομαι εδώ”

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Βέλγος σέντερ τόνισε πως “Ήμουν στη Λιθουανία, παίζοντας σε κάποιες καλές ομάδες, ήμουν στην Πολωνία, έπαιξα σε καλά πρωταθλήματα, αλλά φυσικά η Ελλάδα είναι μια μεγάλη πρόκληση και ήρθα εδώ για να δείξω τι μπορώ να κάνω και να αποδείξω στην ομάδα ότι αξίζω να βρίσκομαι εδώ”.

Σχετικά με τη νέα του ομάδα επεσήμανε: “Ξέρω ότι ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα, με μεγάλη ιστορία, που έχει κατακτήσει τίτλους. Η πόλη είναι ωραία και είμαι ενθουσιασμένος, που βρίσκομαι εδώ”.

Καταλήγοντας ο 27χρονος παίκτης υποστήριξε: “Κάθε χρόνο έχεις μια καινούργια πρόκληση, αγωνίζεσαι για μια καινούργια ομάδα, ένα νέο club. Δεν είναι μια εύκολη κατάσταση και παλεύεις κάθε μέρα για να αποδεικνύεις ότι δικαιούσαι να βρίσκεσαι εδώ. Σίγουρα είναι μια πρόκληση, αλλά το αν είναι η μεγαλύτερη (για μένα), θα το δείξει ο χρόνος”.