Στις χαμένες βολές στα τελευταία λεπτά του αγώνα, αλλά και στο άστοχο λέι απ στην εκπνοή του, απέδωσε ο Zoran Lukic την ήττα του Ηρακλή από τη Δόξα Λευκάδας Elabet.

Ο προπονητής των “κυανόλευκων” υποστήριξε στην αρχική του τοποθέτηση στη συνέντευξη Τύπου. “Είναι δύσκολο να πεις κάτι, όταν χάνεις το παιχνίδι, ειδικά στο τελευταίο λεπτό του κανονικού αγώνα, με το πλεονέκτημα που είχαμε και με το ποσοστό, το οποίο σουτάραμε από την γραμμή των βολών. Είχαμε έξι άστοχες βολές και μία εύστοχη στο πιο κρίσιμο σημείο. Δυστυχώς εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Αν και είχαμε την τελευταία επίθεση, ένα πολύ καλό drive, ξέραμε πως να επιτεθούμε, αλλά δυστυχώς χάσαμε το λέι απ. Συγχαρητήρια, δώσαμε ένα μεγάλο δώρο στη Δόξα Λευκάδας. Το πήραν και μπράβο τους. Δεν ήθελαν να το πετάξουν…”

Σε ερώτηση για το που κρίθηκε το παιχνίδι, απάντησε: “Το είπα, οι χαμένες βολές. Πιστεύω πως είναι το ευκολότερο σουτ στο μπάσκετ. ΄Όταν ο αντίπαλος κάνει φάουλ και στέκεσαι μόνος με το καλάθι και ευστοχείς σε μια από τις επτά. Και στην παράταση αστοχήσαμε σε άλλες τρεις.Το κρίσιμο σημείο και αυτό για το οποίο καταρρεύσαμε ήταν η στιγμή αυτή και μετά το χαμένο λέι απ στο τέλος της κανονικής διάρκειας, την ώρα που όλοι στο γήπεδο κράτησαν την αναπνοή τους”.